Re: Оплата без 2й-конвертации в зарубежном инет-магазине
[Re: Xakep] 12 декабря 2015 в 23:07
сори что чуток офф... Оплатил Gearbest смарт с гривневой internet visa, предварительно переключив палку на "выставлять счет в валюте продавана". Списалась ровно сумма по-курсу привата... Т.е. если при подтверждении платежа палкой мне предлагается сумма в долларе идентичная сумме на сайте продавана, то я могу быть спокоен на счет двойной конвертации?
[Re: Нафаня] 12 декабря 2015 в 23:29
Попередження. Є в мене ПайПал. Прив'язана була до нього картка в гривні. Ну то вже відома ситуація з подвійною конвертацією, коли ніби то користуєшся конвертацією самого пайпала, але банк ще сам конвертує долар-гривня. Прив'язав я до пайпала власну картку в доларах. І довго в мене не було нагоди користуватися пайпалом. На амазонах різних напряму з картки платив. І от довелося розплатитися пайпалом. Увага! Конвертація в пайпалі була виставлена "конвертувати В ВАЛЮТУ КАРТКИ". Зрозуміло? Валюта картки - долар. Проблем не повинно було б бути. Але пайпал виставив рахунок в ГРИВНі і банк зконвертував гривню в долар. Бо картка то доларова. От і вийшла подвійна конвертація. Тобто. У пайпала насправді конвертація не "в ВАЛЮТУ КАРТКИ", а "в валюту КРАЇНИ". При виставленні "відсутність конвертації", а виставляти рахунок в валюті продавця все проходить нормально. Зверніть увагу.
[Re: 187] 3 февраля 2016 в 11:55
187 02.02.2016 18:38 пишет: карточный курс привата сравнялся с конвертационным Пала(на 10баксах в гривне, разница 1грн). Для истории курс ПБ - 26.8097 VS палка - 26.6880
Вчера приват24 при покупке доллара с карты на карту показывал 26,68, хотя всюду написано 26,81.