ну разница таки есть между 308 и гольфом ну и пустая камри тоже не всем нужна, равно как и полная
Между новым 308-м и Гольфом с завязанными глазами на ходу ты разницу точно не почуствуешь)
Відчую - в пижа місце для відпочинку лівої ного занадто сильно винесене в салон. В результаті нога майже в 90 градусів в коліні зігнута. Я цього не догнав. Але в мене проблеми з колінними суглобами, тому це було перше, що зрозумів мій організм
Между новым 308-м и Гольфом с завязанными глазами на ходу ты разницу точно не почуствуешь)
Відчую - в пижа місце для відпочинку лівої ноги занадто сильно винесене в салон. В результаті нога майже в 90 градусів в коліні зігнута. Я цього не догнав. Але в мене проблеми з колінними суглобами, тому це було перше, що зрозумів мій організм
В старом Пыже и С4 такое есть. В новом нет.
Я й кажу саме про новий. Сидів влітку в салоні на Богатирській. От тільки не пригадую комплектацію чи ручка, чи автомат. Пам"ятаю лише, що в того авта, що в салоні стояв, фари були топові світлодіодні (ми ще з менеджером їх обговорювали)
Відчую - в пижа місце для відпочинку лівої ноги занадто сильно винесене в салон. В результаті нога майже в 90 градусів в коліні зігнута. Я цього не догнав. Але в мене проблеми з колінними суглобами, тому це було перше, що зрозумів мій організм
В старом Пыже и С4 такое есть. В новом нет.
Я й кажу саме про новий. Сидів влітку в салоні на Богатирській. От тільки не пригадую комплектацію чи ручка, чи автомат. Пам"ятаю лише, що в того авта, що в салоні стояв, фари були топові світлодіодні (ми ще з менеджером їх обговорювали)
Я точно не скажу про себя, но недавно смотрел тест, и журналист хвалил именно переработанный педальный блок, что теперь ногам удобно
Навернео в январе заведу новую темку про выбор конкретного экземпляра среди этих Вагов, из того что будет предлагать вторичка. Надеюсь после НГ ценник на 5% просядет в среднем. С грязными подробностями по конкретным машинам.