Ще раз повторюся - водію було 23 роки!!! Для тих хто вірить нашому телебаченню напишу літерами: двадцять три! А стосовно думок великих експертів, які вважають що у 23 роки не може бути великого досвіду водіння відповім: він кожного року накатував не менше 200-300 тис км. І так кожного року після отримання прав, тобто майже 7 років. А отже він накатав за свій вік не менше 1-1.4 млн км. Так що засуньте глибоко свої думки про те що він мав мало досвіду. Водій їхав не з дня народження, яке у нього у січні, а до своєї нареченої. Тому там і лежав букет квітів, який він придбав для неї.
P.S. Він віддав своє життя за СВОЮ помилку. Можете і надалі перемивати кістки мертвій людині. Розуму це вам не додасть.
J_Bauer_CTU 17.12.2015 12:33 пишет: Ще раз повторюся - водію було 23 роки!!! Для тих хто вірить нашому телебаченню напишу літерами: двадцять три! він кожного року накатував не менше 200-300 тис км. І так кожного року після отримання прав, тобто майже 7 років. А отже він накатав за свій вік не менше 1-1.4 млн км. Так що засуньте глибоко свої думки про те що він мав мало досвіду.
думки можливо засунути і глибше але якщо він з ваших слів кожного року "накатував" по 300 000 км., то це 820 км. за добу без вихідних и так 7 років підряд це фізично неможливо.Я давно живу і давно за кермом, і в таке не вірю.
Ніхто нікому кісток тут не перемиває. Спробую вам заперечити - тут життя не віддавалося. Його можна віддавати в ім"я чогось(когось) А тут людина трагічно загинула в результаті своєї ж помилки. Можна мати і більше досвіду, що не мішає при цьому банально відволіктись на якусь дрібницю.
J_Bauer_CTU 17.12.2015 12:33 пишет: він кожного року накатував не менше 200-300 тис км. І так кожного року після отримання прав, тобто майже 7 років. А отже він накатав за свій вік не менше 1-1.4 млн км.
він кожного року накатував не менше 200-300 тис км. І так кожного року після отримання прав, тобто майже 7 років. А отже він накатав за свій вік не менше 1-1.4 млн км.
Я очень извиняюсь, что тревожу память Вашего знакомого, но 200-300 тыс. км в год - это практически каждый день Киев-Одесса-Киев. Ну и один день выходной в неделю. У меня в режиме постоянных командировок по Украине больше 60 тыс. в год ну никак не выходило
він кожного року накатував не менше 200-300 тис км. І так кожного року після отримання прав, тобто майже 7 років. А отже він накатав за свій вік не менше 1-1.4 млн км.
Я очень извиняюсь, что тревожу память Вашего знакомого, но 200-300 тыс. км в год - это практически каждый день Киев-Одесса-Киев. Ну и один день выходной в неделю. У меня в режиме постоянных командировок по Украине больше 60 тыс. в год ну никак не выходило
в украине эта цифра невозможна в принципе в германии с автобанами и средней скоростью на автобане 130км/ч еще возможны пробеги под 200К в год
а тут получается чел проводил за рулем по 10-15 часов в день (или 17-20 часов в режиме города (35км/ч средняя)) с таким режимом откуда "нареченій" взяться?
Якщо розказувати фантастику в стилі "кожного року накатував не менше 200-300 тис км" , ще поверне вашого знайомого? Та хоть і 2-3 млн км, яка різниця? Про покійних або добре або нічого. Добре, що він нікого не забрав з собою. От і всьо.
J_Bauer_CTU 17.12.2015 12:33 пишет: Ще раз повторюся - водію було 23 роки!!! Для тих хто вірить нашому телебаченню напишу літерами: двадцять три! А стосовно думок великих експертів, які вважають що у 23 роки не може бути великого досвіду водіння відповім: він кожного року накатував не менше 200-300 тис км. І так кожного року після отримання прав, тобто майже 7 років. А отже він накатав за свій вік не менше 1-1.4 млн км. Так що засуньте глибоко свої думки про те що він мав мало досвіду. Водій їхав не з дня народження, яке у нього у січні, а до своєї нареченої. Тому там і лежав букет квітів, який він придбав для неї.
P.S. Він віддав своє життя за СВОЮ помилку. Можете і надалі перемивати кістки мертвій людині. Розуму це вам не додасть.
Математику, мабуть поряд з цим "великодосвідним" за спортзалом прокурили?
1. Это я говорил, про то, что у 23 летнего водите мало опыта - и несмотря на фантастический километраж по Вашим словам - я остаюсь при своем мнении - опыт измеряется не только быстро пройденными километрами, но и десятилетиями - вот лет после 35 с постоянной практикой - тут уже можно говорить об опыте... проблема в молодом возрасте - ну нет там опыта и часто понимания того, что на Земле все еще действуют законы физики и общественной морали...
2. Я не хотел как-то обидеть мертвого - он умер сам из-за своей ошибки и слава Богу, что никого другого НЕВИНОВНОГО не убил - вот в чем подтекст. А ему пусть земля будет пухом...
3. И еще раз... Непонимание того, что ремень безопасности это может быть Ваш самый маленький, но самый последний шанс в самой-самой критической ситуации, когда уже Вам больше ничего не поможет, ну никак не позволяет думать о погибшем парне, как о человеке с опытом...
П.С. Простите еще раз за наезд на то как погиб человек, но данную тему тут обсуждают не для того, что бы злорадствовать и перемывать его кости, а для того, что бы хоть кто-то из прочитавших "молодых, очень опытных и очень уверенных в себе" водителей, таки начал пристегиваться и (о дай же Бог) начал ездить по дорогам, а не летать (и желательно хоть примерно в рамках дозволенного ПДД)! Дорога это место, где есть не только ТЫ, но также там есть еще и ДРУГИЕ участники ДД, которых нужно уважать и которым будет не очень комфортно ездить рядом с летчиками! Заметьте, в странах где меньше нарушают правила - меньше гибнут на дорогах!
Дякую за розуміння. Стосовно пасків безпеки, то ми йому про це неодноразово говорили. Не дійшло. Та й до більшості людей, які ними не користуються не дійде. До першого важкого дтп!!!
Дядя Леша 12.12.2015 21:49 пишет: Всякое бывает, днем на проспектах сотню топят, а ночью когда дорогие пустые некоторые и наваливают.. Завтыкал может, или гололед возможно. Да какая разница, все под Богом ходим..
Пустота ночных дорог как повод выключать мозг мне пока не встречалась, запишу.
Дядя Леша 12.12.2015 21:49 пишет: Всякое бывает, днем на проспектах сотню топят, а ночью когда дорогие пустые некоторые и наваливают.. Завтыкал может, или гололед возможно. Да какая разница, все под Богом ходим..
я на наших "пустых ночных дорогах" еду в 10 раз внимательнее - даже на свой "зеленый", по главной и т.д. ибо ночью таких неадекватов вылетающих дофуя и больше (псевдогонсчеков, бухих, просто невнимательных и т.д.)
я на наших "пустых ночных дорогах" еду в 10 раз внимательнее - даже на свой "зеленый", по главной и т.д. ибо ночью таких неадекватов вылетающих дофуя и больше (псевдогонсчеков, бухих, просто невнимательных и т.д.)
Вот-вот. Впрочем, мы тут воду в ступе перемалываем, а те, кто на кругах самоустраняются, здесь ни писать, ни читать времени не имеют.