San40S 19.12.2015 01:21 пишет: Хто катається в тих краях, як краще їхати? Там хоч якісь нормальні дороги є?
Я б радив Львів-Бібрка-Ів.Франківськ-Коломия-Чернівці-Камянець. Львів-Франик - дорога за завершальній стадії ремонту в районі Галича/Бурштина, решта відремонтована. Франик-Коломия: трохи попа, але можна їхати, Коломия-Чернівці - більш-менш, Чернівці-Камянець - має бути ОК, бо в 2012-2013 рр. ремонтували її частинами.
До речі, можеш глянути на гуглопанорамах, що там, а що на інших пропонованих варіантах. Вони цього року пофоткали основні дороги. Хоч приблизно матимеш уявлення
Ехал из Буковеля - через Косов - Снятын... Дорога не то что плохая))) ее там просто нет) Движение - газ - тормоз, 90 км я ехал 3,5 часа))))
Зато конечно виды красивые) Ну и случайно заехал в ралли "Трембита")) Она оказывается прям по этой дороге проходила)) Это я к тому...кто вдруг через Буковель захочет поехать)))
San40S 19.12.2015 01:21 пишет: Хто катається в тих краях, як краще їхати? Там хоч якісь нормальні дороги є?
А як там на Тернопіль дорога, тому що рік тому їхав якраз Львів-Кам'янець, то їхав Львів-Тернопіль-Гусятин-Кам'янець. Саме перша ділянка була найгіршою
І +20 до ПДР нормально. Місцями є нерівності і ями, але некритично. Але, повторю, - що далі за Городенкою я не знаю
А, ну то терпимо. Дякую
Може хто в курсі, як там, - снігу навалило?
Блін, це були найжахливіші 300км в моєму житті 300км за 9,5 годин! О_о
Швидкість в 50км/год, була космічною. Жодна скотина, від Львова до Кам'янця, жодного трактора не вигнала, жодної лопати піску не кинула. Одна фура, на спуску, залетіла в хату і цистерною, з 38тонн соляри, перекрила дорогу повністю ДАЇшники дивились, щоб я по кювету її об'їхав. Трохи далі, бус в кювет залетів.
Після ідеально чистих доріг Польщі, наші напрямки, були шоком. В таких випадках, розумієш, що Україна відстала від тієї ж Польщі, років на 20. Там тільки перша сніжинка полетіла, а вже марш спецтехніки сипе, чистить, поливає.
Блін, це були найжахливіші 300км в моєму житті 300км за 9,5 годин! О_о
Швидкість в 50км/год, була космічною. Жодна скотина, від Львова до Кам'янця, жодного трактора не вигнала, жодної лопати піску не кинула. Одна фура, на спуску, залетіла в хату і цистерною, з 38тонн соляри, перекрила дорогу повністю ДАЇшники дивились, щоб я по кювету її об'їхав. Трохи далі, бус в кювет залетів.
Після ідеально чистих доріг Польщі, наші напрямки, були шоком. В таких випадках, розумієш, що Україна відстала від тієї ж Польщі, років на 20. Там тільки перша сніжинка полетіла, а вже марш спецтехніки сипе, чистить, поливає.
Якщо їхати в суху погоду - там нормально можна їхати. Мені не повезло тим, що мабуть незадовго до мене, добряче сипануло снігом і всі забили на його прибирання. Бо місцями, здавалось, що я тут перший їду по "цілині"