А що можете порадити як альтернативу авто з щоденним доберанням на роботу- з роботи?Туди - назад коло 12-14 км. Думав за велосипед,але по перше і саме головне як мінус поки доїду буду весь пітний,на роботі душ приняти нема де.тому не варіант,мопед не хочу по причині шо треба переробляти права (нема категорії відповідної) та і душа сильно не лежить,ближче щось велоподібне.Дивився на різні китайські скутери яких море,від 12 т грн вже можна щось вибрати,є просто велосипеди з електроколесом і акумом в чохлі зйомному,є гібридні варіанти(з вигляду шось між веліком і мопедом) є такі шо майже як мопед виглядають,от у мене і пару питань хто стикався-
1) як воно чимось поліції буде нагадувати скутер не можуть докулупатися де права,номера і т д(тобто все шо має мати мопед звичайний) В яких випадках на велоскутери і електовели треба права і доки?
2) там батарея у майже всіх думаю як і на авто навряд чи більше 5-6 років витягне.Може краще зразу дивитись на моделі під батарею в зйомному чехлі\сумці?А не вмонтовані у всякі рами і т д?Гемору буде купа всякі нестандартні варіанти міняти,або потім переробляти під розповсюджену.
3) власне амартизація,щось скутероподібне з ширшими колесами і аміками буде мякше за просто електовел йти?
4) Чи не саме простіше маючи готовий гірський вел(китайський не супербрендовий) переробити його на електротягу,чи не факт?
Змінено .баксик. (17:17 25/09/2016)
Редагувати
Відповісти
Цитувати