Цуг 27.02.2016 13:52 пишет: Якийсь епік-фейл, по-моєму
Перша серія була нормальна і остання. Все що в середині - фіг би дивився, якби це був якийсь інший серіал. Або порожняк, або дуркування.
Вангую, що скоро вони передумають далі знімати
ну те що 1 и 6 серії були кльові - цілком згоден. Але як на мене непогана серія була 2-га, і здається 4 то чудовисько що вбивало політиків. 3-я серія то взагалі стеб. 5-а серія теракти, та психоделічні гриби ну якась нудна, тупо політика. Як на мене в секретних матеріалах мають бути прибульці (або люди що використовують інопланетні технології) або нечисть, усе інше перетворює серіал на шмурдяк.
kvadjagan 27.02.2016 15:33 пишет: Як на мене в секретних матеріалах мають бути прибульці (або люди що використовують інопланетні технології) або нечисть, усе інше перетворює серіал на шмурдяк.
От! А вийшло чортішо
Враховуючи, що це перший сезон після тривалої перерви, якось більшого очікувалося
В ответ на: Як на мене в секретних матеріалах мають бути прибульці (або люди що використовують інопланетні технології) або нечисть, усе інше перетворює серіал на шмурдяк.
а я вот думаю наоборот Понимаешь, когда не было конкретной нечести ... было вообще не понятно, есть пришельцы нет их.. или это тупо все большой заговор спецслужб.. когда они сорвали маски и показали ползающих гуманоидов которых из Томпсона расстреливают... все.. какая-то часть интриги умерла
В ответ на: Як на мене в секретних матеріалах мають бути прибульці (або люди що використовують інопланетні технології) або нечисть, усе інше перетворює серіал на шмурдяк.
а я вот думаю наоборот Понимаешь, когда не было конкретной нечести ... было вообще не понятно, есть пришельцы нет их.. или это тупо все большой заговор спецслужб.. когда они сорвали маски и показали ползающих гуманоидов которых из Томпсона расстреливают... все.. какая-то часть интриги умерла
давай разберемся с толкованием слова нечить. Под нечистью я подразумевал всяких монстров, демонов и тд, вобщем все что связано с триллерами народным фольклором. Помнится мне в старых сериях секретных материалов несколько серий как раз было посвящено расследованию вот таких феноменов. Ну а в новых сериях кажется 4-я была посвящена вот тому монстру который на куски рвал политиков а Малдер вел дискуссии с бомжом-художником который создать эту тварь то ли силой мыли то ли еще как. Вот что я подразумевал под нечистью.