Vik-440 30.01.2016 23:21 пишет: Сабж. У понеділок у відрядження виїжджаю в Кривий Ріг з Києва і через 2 години назад. Підкажіть як краще зараз їхати - через Обухів чи Бориспіль?
Це на 80 км довше... Чи буде це виправдано стосовно якості дороги та швидкісного режиму - було б непогано, якщо я б зміг тримати швидкість біля 120 км/год.
В грудні їздив через Умань і не пошкодував. Умань-Кіровоград-Кривий Ріг було "залатано". Ну а стосовно 120 - я б на це не розраховував. Якщо через Смілу, то комплект коліс запасних брати треба.
Vik-440 31.01.2016 14:32 пишет: Це на 80 км довше... Чи буде це виправдано стосовно якості дороги та швидкісного режиму - було б непогано, якщо я б зміг тримати швидкість біля 120 км/год.
Зачем эти гонки? Закладывайте 5 часов. Можно быстрее, но не оправдано. Как ехать через Умань не знаю, но крайняя поездка на Смелу - два диска на Цитромоне в минусе (один правда выкатали).
Местами можно ехать 120, но населенные пункты и местами побитая молью дорога. Куда ночью прилетаешь как здрастьте, там и 40 - много. То есть можно через Смелу, но только в светлое время суток. Но лучше все таки через Умань, особенно на обратном пути (чтобы до 17:00 оказаться на Одесской).
Vik-440 30.01.2016 23:21 пишет: Підкажіть як краще зараз їхати - через Обухів чи Бориспіль?
Если ч/з Борисполь ты имел в виду по H08 - то в прошлом году на ней в Черкасской области дороги не было. Думаю в этом году она тоже отсутствует. Я в Александрию ездил - объезжал через Хорол.
Не знаю, как от Кировограда до Кривого Рога, но на Кировоград точно лучше ехать через Умань. Ездил в конце декабря - за исключением абсолютно адового участка под Оксанино, в остальном можно ехать, местами даже быстро. Через Смелу ездил в июле - результат: минус колесо, на втором дикая шишка. По отзывам, участок Городище-Смела-Александровка зимой сделали, но я не уверен за результат
ездил в Кривой Рог 28 декабря. Подлатали дорогу достаточно не плохо. Относительно того, что было в августе, так даже норм автобан , те куски, где бампером и порогами можно было цеплять за землю уже заделали. Да, было ещё несколько убитых в хлам участков по 500м, но ради них я бы не поехал лишних 80км.
Звітуюсь, вчора повернувся в 22 додому (виїхав в 6 ранку) Їхав через Обухів та Смілу, туди - 5 год 40 хв, назад 7,5 год. Практика така, чим далі, тим гірша дорога. Колесо 235/60/R16 - врат нема. Дорога була практично вся в ожеледиці. Найгірша ділянка була між Кіровоградом і Кривим Рогом, і не дому що ями часом великі ями та колії - перемети місцями були висотою до 0,5м і прогорнута тільки 1 смуга на ділянках 50-100м. Цю ділянку в обидві сторони долав засвітло, у темноті при наявності зустрічного транспорта [*****], оскільки авто не зупинити і в сторону не з'їхати, з далека такий перемет непомітний.
Згоден, що якість дороги до Кіровограду не була настільки жахлива щоб їхати додаткові 80 км. Дорога була слизька, більше 90 тримати просто безглуздо було.
Тему можна закривати, якщо більше нікого не цікавить ця тема.