Кто что знает? Посреди моста, в сторону левого, два часа назад, нечто, похожее на труп под полиэтиленом, штук 5 машин копов, вроде опель с разбитым передом.
"Я думала, що я смілива... А вивилося - все не так... Вже ніч на дворі - спать не сила, Не допоміг навіть коньяк... Усе всередині так калатає, бурлить, і не спокійно, Все та ж картинка виринає, страшна, останньосічнева вечірня... Мій любий Дарницький місточок, завжди по ньому їжджу я, Немає корок, як листочок - майже завжди "0" балів для водія... Верталась спішно я додому День непростим удався так, І крізь думки мої і втому Недобрим видався той знак - В двох смугах мерехтілки сині неначе кликали біду.. Аж ось авто, швидка й за ними чорная куртка на шляху... Та їду далі - подих стисло, я все боялась бачить це... Шматок, що був колись людиною, лежить ось просто на шосе... Авто червоне далі видно... Ну де тут взявся пішохід ...?Фейсбук читаю - суіцидний... О, Господи ну як він міг... Своє життя занапастити й того, Хто був там за кермом... Водій же прямував додому, І до родини, де теплом Його чекали й зустрічали... Аж чорним враз накрив крилом усіх цей день... Водій, тримайся, Хай Бог тобі дарує сили Це винести і пережить... Молись, кріпчайся! Нема вини твоєї в тому, що Комусь наостогидло жить...
Народ, яка би не була проблема... Життя цінуйте, вОно лиш одне Все можна виправити, окрім смерті... Хай Бог усих нас береже.!" (С)