Re: снова быстрый ваг против медленного,но уверенного субару
[Re: Rайder] 15 февраля 2016 в 12:09
Rайder 15.02.2016 09:27 пишет:
Ganni 15.02.2016 00:17 пишет:
Rайder 14.02.2016 23:59 пишет:
В ответ на: ...
пп,270 сил,и салон без бабушкиных тряпок. и оно валит,в отличии от ваговских табуреток в этой цене
Але ж все рівно "дубовая табуретка"(с), нє?
Дубовая.Но там хоть с умом весь дуб использован - машина быстрее.
ЗЫ тут как всегда загнивающий жопель преуспел.астра опц говорят лучшая бо балансу комфорт - управляемотсь
Щодо "говорят". Тут є камради, котрі так чи інакше дотичні до любительського чи напівпрофесійного автоспорту (ну і взагалі сильно "в темі"). Так от їх думки я поважаю і ціную. Наприклад, коли вони впрягались за балку на Меган РС, мені цього було достатньо. Але якщо в кожній країні на кожному автофорумі сидить по Райдеру, які просто "говорять" за опель, то для мене це не аргумент
п.с. От чесно, взагалі не маю нічого проти марки Опель (хоча вона мені суб"єктивно здалась старперською, да)
[Re: Rайder] 15 февраля 2016 в 21:56
Rайder 15.02.2016 14:05 пишет: Это ж не я говорю.Немецкие автожурналисты.Всякие гонщики там.Да тот же Кларксон что то подобное выдавил из себя.
Пардон мою безпардонність, але я за останні два роки постійних вкидів і дези я став цинічним і перебірливим до інформації і не вірю ось таким фразам на кшталт "всєм ізвєсно", "всє говорят" тощо. Це типовий русогеббельс
Мені потрібні пруфи, Карл, пруфи. А їх від вас в жодній темі не поступило поки що - лиш тупі зливи на "самі гляньте в гугл"
[Re: Ganni] 15 февраля 2016 в 22:15
Ganni 15.02.2016 21:56 пишет:
Rайder 15.02.2016 14:05 пишет: Это ж не я говорю.Немецкие автожурналисты.Всякие гонщики там.Да тот же Кларксон что то подобное выдавил из себя.
Пардон мою безпардонність, але я за останні два роки постійних вкидів і дези я став цинічним і перебірливим до інформації і не вірю ось таким фразам на кшталт "всєм ізвєсно", "всє говорят" тощо. Це типовий русогеббельс
Мені потрібні пруфи, Карл, пруфи. А їх від вас в жодній темі не поступило поки що - лиш тупі зливи на "самі гляньте в гугл"