На Брсм, ещё дешевле по 29.30 и ещё минус скидка 1,30грн. Итого по 28грн. Зачем платить больше? Единственное, начал добавлять смазывающую присадку, а то после французского дизеля, форсунки от нашего спасибо не скажут.
Со стоимостью присадки ,какая стоимость 1 литра дт получается ?
Это понятно было изначально, не понятно одно, зачем ты это написал (про скидку), какова суть?
дык... про скидку не я первый начал я написал про разброс цен, тем паче самому пришлось залить на сокаре не совсем уж и дешевое топливо
проехали
есть вопрос дальше, про качество как таковое - что есть дизель от шелла - Shell FuelSave Diesel и чем он отличается от обычного? меня интересуют личные отзывы, а не маркетинговые рекламные ролики из интернета
зы. я не обсуждаю АЗС шелл как таковую, а интересуюсь отличием топлива
Охочих крикнути: - "все з однієї діжки" чекає неприємний сюрприз. Модератор.
В ответ на: Навіть на заправках одного бренду якість палива буває різна.
Так от, моя особиста оцінка заправки в Глевасі - 9/10. А того ж бренду на Петрівці - 1/10.
какой механизм бодяжничества на уровне директора локальной АЗС?
Не мешайте людям верить. Это религия. Они никак не могут понять, что с учётом онлайн уровнемеров и терминалов замутить сегодня левый бензовоз на сетевой заправке технически нереально.
А що за азк F+ і як там дизель? Заїхав випадково (все ніяк не було можливості заправитися на якійсь нормальній), залив трохи на пробу. Ніби поки їде. Кажуть типу Орлен і «ніхто ще не жалівся». Раніше ніби глуско тут було.
не знаю чи сюди, але думаю саме сюди. Окко, дизель пульс. після роботу крунув велосипедом - є, черги по суті нема - максимум 5-7 машин до в'їзду, на території хаос оскільки фури лізуть на звичайні колонки(хоч їм там і відведені 2 окремі, швидкісні). Приїхав машиною, взяв каністру, сходив на касу, оплатив 20 літрів...а влізло 17.5 до моменту коли відсікло. чому відсік пістолет - певно через піну, яку аж з горла каністри побачив. це норм для солярки? чи шось просто не додали або передали? на сусідній колонці "для своїх" відпускали у всякі-різні прозорі пластики, то помітив що і в них те ж саме - піни валом... можна на такій солярі їздити?
Зазвичай у чистого дизельного палива утворення піни цілком природнє явище. Для зменшення цього додають проти пінні присадки. Присадки напевно теж в дефіциті.
hollywood 09.06.2022 01:45 пишет: Зазвичай у чистого дизельного палива утворення піни цілком природнє явище. Для зменшення цього додають проти пінні присадки. Присадки напевно теж в дефіциті.
Sergio225 09.06.2022 00:24 пишет: не знаю чи сюди, але думаю саме сюди. Окко, дизель пульс. після роботу крунув велосипедом - є, черги по суті нема - максимум 5-7 машин до в'їзду, на території хаос оскільки фури лізуть на звичайні колонки(хоч їм там і відведені 2 окремі, швидкісні). Приїхав машиною, взяв каністру, сходив на касу, оплатив 20 літрів...а влізло 17.5 до моменту коли відсікло. чому відсік пістолет - певно через піну, яку аж з горла каністри побачив. це норм для солярки? чи шось просто не додали або передали? на сусідній колонці "для своїх" відпускали у всякі-різні прозорі пластики, то помітив що і в них те ж саме - піни валом... можна на такій солярі їздити?
це можливо через те, що дизель тільки злили з бензовоза і він не встиг "відстоятись" в резервуарі.
Sergio225 09.06.2022 00:24 пишет: не знаю чи сюди, але думаю саме сюди. Окко, дизель пульс. після роботу крунув велосипедом - є, черги по суті нема - максимум 5-7 машин до в'їзду, на території хаос оскільки фури лізуть на звичайні колонки(хоч їм там і відведені 2 окремі, швидкісні). Приїхав машиною, взяв каністру, сходив на касу, оплатив 20 літрів...а влізло 17.5 до моменту коли відсікло. чому відсік пістолет - певно через піну, яку аж з горла каністри побачив. це норм для солярки? чи шось просто не додали або передали? на сусідній колонці "для своїх" відпускали у всякі-різні прозорі пластики, то помітив що і в них те ж саме - піни валом... можна на такій солярі їздити?
це можливо через те, що дизель тільки злили з бензовоза і він не встиг "відстоятись" в резервуарі.
за якість я більше переживаю на брсм, анп і тп
зараз такий час, коли воно і не відстоюється) злили біля 2 дня, я був на заправці пів 10 вечора, вже в 10 перестали відпускати цей дизель( на ранок всі графи на стеллі - прочерки, крім бензу 95 - його тут не дуже беруть)
та воно зразу відстрілило - тобто це було б хіба іти на касу, і робити повторне включення
на пістолеті якщо натиснути- паливо не піде? Цікаво, не зустрічав раніше. Навпаки коли заправлявся колись до повного баку просив заправщика помпувати не більше 2го відстрілу.
Алексей405 09.06.2022 14:47 пишет: просто надо было подождать или цидить, все влезло бы..
та воно зразу відстрілило - тобто це було б хіба іти на касу, і робити повторне включення
Оно не так работает. После отстрела можно спокойно лить дальше, нажав курок. Чуть давишь, и маленькой струйкой заливается. Полностью отключиться, только когда пистолет на колонку повесил.
Алексей405 09.06.2022 14:47 пишет: просто надо было подождать или цидить, все влезло бы..
Оно не так работает. После отстрела можно спокойно лить дальше, нажав курок. Чуть давишь, и маленькой струйкой заливается. Полностью отключиться, только когда пистолет на колонку повесил.
от хз - мо в мене руки криві, але заправщик підходив - було схожа ситуйовина тижні 2 тому - то казав як відстрелило то все, баста...