Ваші думки?

33к це ціна повнопривідного Кодьяка 2.0тсі взагалі-то
В якому до того ж 3-й ряд можуть і дорослі використовувати. Тому не бачу нічого цікавого, принаймні доки не спустять ціну![]()
Якщо ціна за Xcellence 2WD 1.4 TSI + 6-DSG буде і справді в районі 33К, загалом цікаве авто.
Ваші думки?![]()
Якщо ціна за Xcellence 2WD 1.4 TSI + 6-DSG буде і справді в районі 33К, загалом цікаве авто.
Ваші думки?![]()
Ваші думки?![]()
1.4 2wd... простите, а кому оно вообще такое надо?
Ваші думки?![]()
Тому, кому нужна большая экономичная машина, но не нужно "всех рвать" и лезть на бездорожье. Такой себе семейный сарайчик.
А чим в такому випадку 5008 не підходить? Трохи дорожчий, але краще напакований. Та й дизель все ж буде економнішим, тому частково переплата точно відіб"ється за пару років.Якщо ціна за Xcellence 2WD 1.4 TSI + 6-DSG буде і справді в районі 33К, загалом цікаве авто.
Ваші думки?![]()
Тому, кому нужна большая экономичная машина, но не нужно "всех рвать" и лезть на бездорожье. Такой себе семейный сарайчик.
А чим в такому випадку 5008 не підходить? Трохи дорожчий, але краще напакований. Та й дизель все ж буде економнішим, тому частково переплата точно відіб"ється за пару років....
33к це ціна повнопривідного Кодьяка 2.0тсі взагалі-то
В якому до того ж 3-й ряд можуть і дорослі використовувати. Тому не бачу нічого цікавого, принаймні доки не спустять ціну![]()
А чим в такому випадку 5008 не підходить? Трохи дорожчий, але краще напакований. Та й дизель все ж буде економнішим, тому частково переплата точно відіб"ється за пару років....
ЭТО ЖЕ ВАГ!!!!111![]()

вангую, что экономичности там не будет, по причине "большая"
"сеат" и "лидер класса" в одном предложение стоять не может.
Вот бмв может, ауди может, вольва может... ну ты понял, да?

сеат за 30ку евро?![]()
Если бы мне нравился ВАГ, я бы рассматривал Кодиак, а не это пресное ведро.
5008 лучше во всем имхо.

Моє відношення до базового вага відоме звісноА чим в такому випадку 5008 не підходить? Трохи дорожчий, але краще напакований. Та й дизель все ж буде економнішим, тому частково переплата точно відіб"ється за пару років....
ЭТО ЖЕ ВАГ!!!!111![]()
але я не про це)) Я дійсно не розумію де тут bargain of the century тобто сдєлка вєка?