вчора моїм конкурентам доставили 3 авто в комплектації PRESTIGE 2.0 D/4WD/6AT - особисто мені авто ДУЖЕ сподобалося, особливо салон

Трібека)
чому не бояните?![]()
вчора моїм конкурентам доставили 3 авто в комплектації PRESTIGE 2.0 D/4WD/6AT - особисто мені авто ДУЖЕ сподобалося, особливо салон![]()
чому не бояните?![]()
вчора моїм конкурентам доставили 3 авто в комплектації PRESTIGE 2.0 D/4WD/6AT - особисто мені авто ДУЖЕ сподобалося, особливо салон![]()
Мне тоже, кстати, впервые понравился салон у Киа.
Снаружи не особо.

-мобильчик
чому не бояните?![]()
Мне тоже, кстати, впервые понравился салон у Киа.
Снаружи не особо.
Внешний вид обсуждать не буду, но дизеля у корейцев страшно жрущие. В семье есть IX35 с двухлитровым дизелем, так эта машина жрет больше, чем мой вольво на 2-3 литра в городе стабильно. На трассе разлет 1-1.5л
Если корейцы научат дружить дизеля с коробками на уровне европейцев, то будет очень достойный экземпляр, а так - пусть допиливают
чесно кажучи - без поняття, що там зі споживанням пального у корейців, але бачу, що конкурент, в корпоративний парк, бере вже друге покоління цих спортеджів![]()

чесно кажучи - без поняття, що там зі споживанням пального у корейців, але бачу, що конкурент, в корпоративний парк, бере вже друге покоління цих спортеджів![]()
Конкурент, наверное, денег не считает
Лучше, чем А7/Джетта/Гольф дизель в лизинг корпоративной машины нет. Проверено![]()
Трібека)
Трайбека![]()
Конкурент, наверное, денег не считает
Лучше, чем А7/Джетта/Гольф дизель в лизинг корпоративной машины нет. Проверено![]()
А что, еще что-то брал, чтобы сравнивать?)))
Внешний вид обсуждать не буду, но дизеля у корейцев страшно жрущие. В семье есть IX35 с двухлитровым дизелем, так эта машина жрет больше, чем мой вольво на 2-3 литра в городе стабильно. На трассе разлет 1-1.5л
Если корейцы научат дружить дизеля с коробками на уровне европейцев, то будет очень достойный экземпляр, а так - пусть допиливают
Я можу безпосередньо порівняти споживання xc70 2.4 215к.c. та попередній спортедж 2.0 184 к.c.. Вольво десь в районі 8-9л, спортедж - 9-10л. І де тут 2-3 літри? Але не слід їх порівнювати, вольво коштує, як 2 спортеджа. Плюс такі технологічні відмінності, як 2 турбіни, сажовий фільтр у вольво, яких немає у кіа. Краще порівнювати з однокласниками, тою самою маздою чи раф4 - вони мають меншу витрату пального десь на 1-1.5л, але також більш повільний розгін до 100 (кіа це робить за 9 сек). Тому тут я вважаю відносний паритет.
Снаружи не особо.
чому не бояните?![]()