Змінено shnayder (14:37 26/02/2016)
Подходит? Mitsubishi Grandis
Гарний варіант. Грандіси в будь-якому варіанті залишаю як н.з. при невдалому результаті пошуку. Але хочеться чогось трохи більшого, так як дитяче крісло з'їдає багато місця (зараз за габаритами як грандіс в профілі), з трохи більшим кліренсом.
П.С. Ну і ніби як трохи більше грошей є![]()
Гарний варіант. Грандіси в будь-якому варіанті залишаю як н.з. при невдалому результаті пошуку. Але хочеться чогось трохи більшого, так як дитяче крісло з'їдає багато місця (зараз за габаритами як грандіс в профілі), з трохи більшим кліренсом.
П.С. Ну і ніби як трохи більше грошей є![]()
Была тема недавно похожая, выбирала девушка по похожим параметрам. Может подойдет для прочтения.

Ну и дизель сечас дешёвый.
. Волка боятся. В лес не ходить. Я про цену дизеля а не бензина.Ну и дизель сечас дешёвый.
Ага, особенно в ремонте топливной системы!![]()
Знаю дані по 3,8 ГБО. Місто (Київ) - 18, траса - 11-14. Ащодо дизельної - у Вас гідротрансформатор?. У меня механика. Коробки автомат. Дсг. Я не признаю. Мне нравится механика.
Найближче, що відовідає моїм забаганкам - Хонда одісей 3 покоління (не влізаю фінансово), Пілот 1 покоління - не знайшов адекватного. Тому й буду радий заслухати інші пропозиції