Де в цьому році дивитись трансляцію?
Завтра старт сезону...п.с. Авто плюс, в цьому році не буде транслювати
Завтра старт сезону...
Хтось слідкує за таким дійством?
Де в цьому році дивитись трансляцію?Завтра старт сезону...
п.с. Авто плюс, в цьому році не буде транслювати
терплю, не читаю спорт-новости
.
Комментаторы там, знатная
.
тож залишається тільки інгліш/спаніш і т.д.
В связи с тем, что смотрю и слежу за его карьерой очень давно, еще с 250-ок, то неизменно болею за:
осознаю, что "доктору" в очередной раз стать чемпионом почти не реально. Молодежьвытесняет
![]()

В связи с тем, что смотрю и слежу за его карьерой очень давно, еще с 250-ок, то неизменно болею за:
осознаю, что "доктору" в очередной раз стать чемпионом почти не реально. Молодежьвытесняет
![]()
Россі
Ще, вторично, вболіваю за Андре Іанона і Маверіка Віньялеса. Дуки і Сузукі, потихеньку доганяють лідерів
п.с. жутко бісять Лоренсо і Маркес, особливо після останніх гонок минулого року.

дуже шкода.
Присоединюсь к ветке!
Смотрю МотоГП с 2005-го и с того же года болею за "Великого и Ужасного"
И, кстати, думаю шансов у него достаточно даже на фоне молодых талантов.
Он стабилен и опытен, чем мало кто похвастаться может. Тот же Ианон - каковвв (вспоминаю Австралию)!!! Симпатизирую очень, но больно горяч кмк
Наконец то сезон начался![]()

В цьому сезоні гарно стартував, правда не фінішував ))) думаю проведе роботу над помилками і ще покаже ху із ху, сезон тільки розпочався
Присоединюсь к ветке!
Смотрю МотоГП с 2005-го и с того же года болею за "Великого и Ужасного"
И, кстати, думаю шансов у него достаточно даже на фоне молодых талантов.
Он стабилен и опытен, чем мало кто похвастаться может. Тот же Ианон - каковвв (вспоминаю Австралию)!!! Симпатизирую очень, но больно горяч кмк
Наконец то сезон начался![]()
Велкам
Одні фанати, о Вєлікаго і Ужаснєго
Думаю, якби Маркес не був "у зговорі", з Лоренцо (по другому, я не можу пояснити поведінку Маркеса), була б десята перемога.
. Последние пару гонок прошлого сезона это показали 

Нє толькі за дохтора тут вболівають! Мій фаворит Дані Педроса! Такий собі візуально не старіючий хлопчик))

Рекомендую до перегляду