autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

Скільки ще будемо терпіти такі дороги? (Київ)

Farynator | читатель
13 апреля 2016 в 00:08
Доброго часу.

Я такої не пам"ятаю. Покриття просто жах. Кожен раз коли виходиш з машини після "їзди" по "дорогах" містя, хочется піти до офісу укр/київ-автодору і спалити заживо тих [moderated] рахом з їхніми тачками зо over100,000$. Нерви не витримують.

Нас водів у місті ДУЖЕ багато, і я впевнений що немає хоч одного кого такі дороги влаштовують.
Пам"ятаю що при батоні люди протестували, посали колективні скарги, ітд... а чому зараз всі мовчать? Ми "терпіли"? Скот? Раби?

Може якось оргнізуємось і повідстоюємо свої права? Будь то протести, чи що. Може хватить терпіти?
Сам не маю досвіду оргінізації таких акцій, але впевнений що на форумі є розумні люди, і якщо ми зберемося, то ми сила.

Що скажете, колеги водії?
Змінено Санкция (08:44 13/04/2016)
Черепах | Супер писатель! **
Re: Скільки ще будемо терпіти такі дороги? (Київ)
[Re: Farynator] 13 апреля 2016 в 00:15
Farynator 13.04.2016 00:08 пишет:

Доброго часу.

Я такої не пам"ятаю. Покриття просто жах. Кожен раз коли виходиш з машини після "їзди" по "дорогах" містя, хочется піти до офісу укр/київ-автодору і спалити заживо тих уй0бків рахом з їхніми тачками зо over100,000$. Нерви не витримують.

Нас водів у місті ДУЖЕ багато, і я впевнений що немає хоч одного кого такі дороги влаштовують.
Пам"ятаю що при батоні люди протестували, посали колективні скарги, ітд... а чому зараз всі мовчать? Ми "терпіли"? Скот? Раби?

Може якось оргнізуємось і повідстоюємо свої права? Будь то протести, чи що. Може хватить терпіти?
Сам не маю досвіду оргінізації таких акцій, але впевнений що на форумі є розумні люди, і якщо ми зберемося, то ми сила.

Шо сказать. "Терпилы".
П.С. Дороги в Киеве по сравнению с прошлыми годами в нормальном состоянии! Не надо нагнетать
Farynator | читатель
[Re: Черепах] 13 апреля 2016 в 00:22
Черепах 13.04.2016 00:15 пишет:

Доброго часу.

Я такої не пам"ятаю. Покриття просто жах. Кожен раз коли виходиш з машини після "їзди" по "дорогах" містя, хочется піти до офісу укр/київ-автодору і спалити заживо тих уй0бків рахом з їхніми тачками зо over100,000$. Нерви не витримують.

Шо сказать. "Терпилы".
П.С. Дороги в Киеве по сравнению с прошлыми годами в нормальном состоянии! Не надо нагнетать

Моя ціль не нагнітання. Дороги і в правду просто розвалені. Їжджу по всьому києву окрім виноградаря, і повторюсь, такого я ще не бачив за останні 6 років.
Я не знаю як ЦЕ можна назвати "нормальний стан", без обід.
Nick_Vishn | старый писатель *
[Re: Черепах] 13 апреля 2016 в 00:24

Шо сказать. "Терпилы".

Бу-га-га. По Антонова-Овсієнко давно їздив? а по будь-якій з тієї округи, окрім Осінньої?
Ant-ua | подсевший на форум *
[Re: Farynator] 13 апреля 2016 в 03:59
В ответ на:

Киев это не вся Украина
kym | V.I.P *
[Re: Черепах] 13 апреля 2016 в 09:02

...

дорог в киеве нет
вообще
это четко видно после поездок за городом
как въехал - все, труба....
Freek2005 | Супер писатель! *
[Re: Черепах] 13 апреля 2016 в 09:03

у тебя киев в прошлых годах, наверное, в черкассы переехал, если сейчас дороги лучше, чем раньше. на моей памяти таких дорог еще не было. вернее такие дороги были, но не в таком количестве.
junior | V.I.P *
[Re: Farynator] 13 апреля 2016 в 09:20
похожа ситуация была в 2013, но время прошло и оно забылось.
а так обычная ситуация для весны, больше ям, чем дорог, но к концу мая основную часть полатают и народ утизнет, до следующей весны
WarMax | Олигархович **
[Re: Farynator] 13 апреля 2016 в 09:30
Че делать предлагаешь?
Daugava | V.I.P ***
[Re: Farynator] 13 апреля 2016 в 09:33
Дороги в нас не найкращі, але бувало і гірше.

P.S. Коли вже почнуть Гуглотранслейт-ботів одразу баніти?
junior | V.I.P *
[Re: Farynator] 13 апреля 2016 в 09:36
безусловно, что бывало и хуже, после второй мировой, например.
СКТ | новичок
[Re: Farynator] 13 апреля 2016 в 09:40
В Киеве дороги еще так себе,можно как-то передвигаться.Часто бываю по работе в разных городах Украины,вот там печаль.Особенно жалко водителей и их автомобили в небольших городах и районных центрах.
Vindsor | подсевший на форум *
[Re: Farynator] 13 апреля 2016 в 10:35

Може хватить терпіти?
...

Надо прекратить получать зарплату в конверте, а также декларировать все доходы и платить с них налоги. Готов?
Farynator | читатель
[Re: Daugava] 13 апреля 2016 в 10:37
Daugava 13.04.2016 09:33 пишет:

Дороги в нас не найкращі, але бувало і гірше.

P.S. Коли вже почнуть Гуглотранслейт-ботів одразу баніти?

А хто бот?
Farynator | читатель
[Re: Vindsor] 13 апреля 2016 в 10:40
Vindsor 13.04.2016 10:35 пишет:

Може хватить терпіти?
...

Надо прекратить получать зарплату в конверте, а также декларировать все доходы и платить с них налоги. Готов?

Авжеж. Вже так роблю. А ти?
Це типу "почни з себе"? БРЕД. Ми платимо податок з кожного літра палива на те щоб дороги були в нормальному стані.
Elber | СуперСтар **
[Re: Farynator] 13 апреля 2016 в 10:45
Farynator 13.04.2016 10:40 пишет:

Може хватить терпіти?
...

Це типу "почни з себе"? БРЕД. Ми платимо податок з кожного літра палива на те щоб дороги були в нормальному стані.

Бред Піт?
Farynator | читатель
[Re: Elber] 13 апреля 2016 в 10:46
Elber 13.04.2016 10:45 пишет:

Farynator 13.04.2016 10:40 пишет:

В ответ на:

...

Бред Піт?

Він самий
Daugava | V.I.P ***
[Re: Farynator] 13 апреля 2016 в 10:51
Farynator 13.04.2016 10:37 пишет:

А хто бот?

Заклик до громадської непокори від людини, що тільки для цього прийшла на форум, який написаний українською з численними помилками, що вказують на не природність її для індивідуума.
Farynator | читатель
[Re: Daugava] 13 апреля 2016 в 10:57
Daugava 13.04.2016 10:51 пишет:

Farynator 13.04.2016 10:37 пишет:

А хто бот?

Заклик до громадської непокори від людини, що тільки для цього прийшла на форум, який написаний українською з численними помилками, що вказують на не природність її для індивідуума.

Ясно. Вимагати від чиновників щоб вони робили свою роботу у нас це громадська непокора. Напевно тоді ми і заслуговуємо на таке.
У мене є причини по яких пишу з помилками. Що з того? Посил незрозумілий, чи що?
Хто Вам сказав що я тільки прийшов на форум? Дату реєстрації бачили?
Freek2005 | Супер писатель! *
[Re: Farynator] 13 апреля 2016 в 11:02
А обьясните мне, хто такие боты? а то часто на форумах встречаю, но не доганяю, что это
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, LordAmid, Yorc, moderator, Alexandr 

0 користувачів і 319 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 9352