Как дешевле, проще, быстрее, ровнее?
Венгрия конечно!
В Словакии много полиции с радарами, в Венгрии намного меньше и можно ехать намного быстрее, плюс ландшафт намного ровнее, меньше расход. Единственная проблема Венгрии это язык и деньги, но во многих местах проблему денег можно решить карточкой
Через венгрию, конечно - автобан от вены практически до границы с украиной, в венгиии вообще можно не останавливаться, от вены до границы 5-6 часов

Поки в Польщі призупинений МПС (MRG) я би їхав через Чехію-Польщу. Ближче, швидше і дешевше.
Мінуси маршруту:
- десь 50 км між Австрію-Чехією досить вузенькі, але за півгодини проходяться;
- у поляків зараз має бути прикордонний контроль з Чехією, на практиці думаю хвилин 5-10 можна на цьому згаяти;
Плюси:
- паливо в Польщі дешевше ніж в Угорщині, в Чехії щоправда бензин трохи дорожче;
- не треба їхати в Україні через Карпати, красиво але відносно повільно.
Поки в Польщі призупинений МПС (MRG) я би їхав через Чехію-Польщу. Ближче, швидше і дешевше.
Мінуси маршруту:
- у поляків зараз має бути прикордонний контроль з Чехією, на практиці думаю хвилин 5-10 можна на цьому згаяти;
Плюси:
- паливо в Польщі дешевше ніж в Угорщині, в Чехії щоправда бензин трохи дорожче;

Мінуси маршруту:
Плюси:
От тут погоджуюсь на всі 100.
В Карпатах попадав пару раз за караванами фур... зате можна красивими українськими горами полюбоватись
Єдине, щоб на польському кордоні знову не вийшли аборигени страйкувати![]()
МПР до початку серпня закрите.
Зверну увагу, що за дешевшим бензином в Польщі треба з'їжджати з автобану, різниця істотна.
Перед тім як їхати я би помоніторив стан кордону Польща-Чехія. Щось він мені зараз не подобається, трафік червоний. Можливо контроль на кордоні дає більших проблем, ніж я думав зі своєї практики перетини кордону Латвія/Литва під час саміту НАТО в Ризі. Ремонту дороги думаю там нема, бо це абсолютно новий сучасний автобан.

там гарантовано вільно й норм дорога.
Камрад из Ивано-Франковска, шото ты пишешь, потом удаляешь, и так уже несколько раз![]()
Камрад из Ивано-Франковска, шото ты пишешь, потом удаляешь, и так уже несколько раз![]()
Da sho to ukr. i rus. jazuk kudato propal shob normalno napusat. Pyshu normalho a v otpravlenii net tekcta.![]()
при том что поехавши через Венгрию можно остановиться и переночевать в Шале возле трассы в горах-))с классной кухней-) на природе-))
с Вены надо платить за дороги Чехии и Польши, а если через Венгрию, то только за автобаны Венгрии, а они лучше и М3 вообще незагружена