Може комусь буде цікаво.
че-то 308 и астра даже октавию не победили . п.с. в первой десятке 4 вага, неплохо![]()
че-то 308 и астра даже октавию не победили . п.с. в первой десятке 4 вага, неплохо![]()
Заурядность везде правит балом)))
Прикольная статистика. Если смотреть по самым популярным классам B, C, CUV, то результаты таковы:
B:
1) VW Polo
2) Renault Clio
3) Ford Fiesta
C:
1) VW Golf
2) Skoda Octavia
3) Ford Focus
CUV:
1) Nissan Qashqai
2) Renault Capture
3) Peugeot 2008
Интересно, почему продажи Мегана, столь популярного у нас (по крайней мере на этом форуме), обвалились за год на 22% ?![]()
Интересно, почему продажи Мегана, столь популярного у нас (по крайней мере на этом форуме), обвалились за год на 22% ?![]()
Может потому что менялось поколение в конце прошлого/начале этого года?
Хз, але ціни на вторинному ринку на Меган в Європі як на Фабію одного року випуску - я по Швеції дивився.
Та ж октава А5 буде дорожча ледь не на третину![]()
Я би ще виділив топ машин по приросту до мин. року. Тобто свіжі моделі, які потенційно піднімуться ще вище:
1) Audi A4
2) Kia Sportage
3) Skoda Fabia
Тут респект корейцям, які на євроринку своїм спортейджом можливо вийдуть на 1-е місце серед кросів. Таки варто ближче придивитись до нього.

Я би ще виділив топ машин по приросту до мин. року. Тобто свіжі моделі, які потенційно піднімуться ще вище:
1) Audi A4
2) Kia Sportage
3) Skoda Fabia
Тут респект корейцям, які на євроринку своїм спортейджом можливо вийдуть на 1-е місце серед кросів. Таки варто ближче придивитись до нього.
что вы курите?![]()
![]()
![]()
про спортедж - если сделают хотя бы близкий аналог реношному 1,6 который на кашкае стоит может чуть и поднимутся, с текущими движками это их место +/-
Так є 1,7 crdi.
Заурядность везде правит балом)))
практичность![]()