Давайте мірятись
Як працюється фрілансером? Чи є альтернатива upwork?(останні зміни, коли до 500 доларів вони знімають по 20 відсотків якось охолодили мій пил шукати нових клієнтів)
Ну і взагалі, фрілансери - як життя?
Як працюється фрілансером? Чи є альтернатива upwork?(останні зміни, коли до 500 доларів вони знімають по 20 відсотків якось охолодили мій пил шукати нових клієнтів)
Ну і взагалі, фрілансери - як життя?

Мои поздравления.
На одном профиле 1,166 hours worked
на втором 1,405 hours
+ тут Fixed Price не учтен.
Но работаю через агенство, сам время на поиск проектов не трачу, 20% тоже не волнуют, ибо платят не зависимо от этого.
як туди потрапити?:)
Мои поздравления.
На одном профиле 1,166 hours worked
на втором 1,405 hours
+ тут Fixed Price не учтен.
Но работаю через агенство, сам время на поиск проектов не трачу, 20% тоже не волнуют, ибо платят не зависимо от этого.
хм, що з агентства?як туди потрапити?:)
а я как-то почасовые заказы не люблю
мне больше нра по факту )
а я как-то почасовые заказы не люблю
мне больше нра по факту )
а я навпаки шукаю більш погодинні. Fixed декілька разів брав і забив. Дуже багато правок іде, змусити які оплачувати буває важко, не люблять клієнти додавати до fixed price, навіть як що робота іде як додаткова. А по годинах - нехай хоч до пенсії правки висилають:)
А хто на чому спеціалізується на upwork?
Хотя и не скажу, что я сильно ищу. Чисто, когда предложение на интервью придет, могу пошариться, посмотреть, что там предлагают, и на этом всё.
Шопачьом? Подняв бабла? "Азіно 3 топора"![]()
Шопачьом? Подняв бабла? "Азіно 3 топора"![]()
I wish... нічого не подняняв, витратив 3000 годин свого життя на чужі проекти.![]()