Фактическая температура до -32С.
На каких АЗС еще завезли зимнюю соляру?
Змінено beetle (12:07 24/10/2016)
На всех скорее одинаково, плюс минус несколько дней.
Евро 5 лучше лить
Так где же взять Евро5 у Авиаса, если их Евро5 фильтруется до температуры -5С, а 22 октября завезли Евро4, но с граничной температурой -32С?
На всех скорее одинаково, плюс минус несколько дней.
Евро 5 лучше лить
Бо в Євро5 значно менше сірки, що змащує дизельний двигун. А от чи замінили сірку змащувальними присадками У НАС - це велике питання.
Бо в Євро5 значно менше сірки, що змащує дизельний двигун. А от чи замінили сірку змащувальними присадками У НАС - це велике питання.
Якщо пальне выдповідає ДСТУ, то там не тільки вміст сірки, а ще багато інших показників, зокрема змащувальна здатність: діаметр плями зносу за температури 60 град. С, не більше 460 мкм, частіше в межах 440 - 400 мкм.
Саме тому я зараз при кожній заправці антигель почав добавляти - про всяк випадок.![]()
Саме тому я зараз при кожній заправці антигель почав добавляти - про всяк випадок.![]()
Повєдайте новачку дизелісту - який, скільки, як, куди і т.д?![]()

Повєдайте новачку дизелісту - який, скільки, як, куди і т.д?![]()

а я ж лузер в цьому
![]()
Тобіа я ж лузер в цьому
![]()
Звичайний дизель взимку має фільтрацію до -20С (ну хай там до -18 гарантовано).
Доброго дня. Після 15 листопада на НПЗ розпочинається виробництво зимового дизельного пального марки F (значення ГТФ – не вище ніж (-20°С)) і арктичного дизельного пального (значення ГТФ – не вище ніж (-30°С)). В період з 15 жовтня до 15 листопада (перехідний період) на НПЗ здійснюється виробництво дизельного пального перехідної марки Е, для якої значення граничної температури фільтрованості (ГТФ) – не вище ніж (-15°С). Дизельне пальне марки С, що реалізується на даний час, здатне проходити через паливні фільтри до температури не вище (-5°С).
Просто заправляюся на нормальних АЗК (ВОГ, ОККО, Сокар і тд). АЗК проподає завжди дизель по погоді
Сорт ДП Час використання
Клас С Літнє - з 1 травня до 30 вересня
Клас Е Перехідне - з 1 березня до 30 квітня. З 1 жовтня до 1 листопада
Клас F, Арктичне 1, Арктичне 2 Зимове - з 1 листопада до 28 лютого
hold on.
це якщо просто заїхати зимою, скажімо, на вогокко і заправитись дизельком до повного, можна отримати ппц в паливній системі?
На ANP в Киеве стали продавать зимнее ДТ, пишут что Евро4-В0, Energy.
це якщо просто заїхати зимою, скажімо, на вогокко і заправитись дизельком до повного, можна отримати ппц в паливній системі?