Спуск та підйом в цей підземний паркінг дуже крутий, я так на око думаю, 45% градусів, коли спускались в підземелля, то дружина
, як пасажир, навіть ойкнула. Сам паркінг запутаний злегка
і не зразу розберешся, як рулити і як виходити пішоходам на поверхню. Але спрацьовує "людський фактор" - завжди поруч парковщик
, який проведе інструктаж по користуванню чуда інженерної думки - підземним паркінгом, зразу скажу схема з користування паркінгом заплутана і не проста....проходить 30 хв, я плачу 3 гривні як за годину стоянки, розганяюсь по рівній площині паркінгу, переключають на другу передачу (відбиваються на мені настанови з часів мого навчання водіння - "перша передача тільки для рушання з місця"), вирулюю на підйомчик, починаю підйом, і на середині горки .... глохну
. Тааак... ну нічо. Заводжу мотор, перша передача, ..... опппаааа... колеси задні просковзують і машина все одно сповзає по горці зниз. 
Прийшлось таки скотитись вниз з цієї горки назад в підземелля і уже тихо-претихо на 1й передачі піднятись вгору.
Ось такі ось пригоди.

Такі горки не всякому позашляховику під силу. ІМХО там набагато менше.

А тебе нельзя притормозить пока машина не достигнет ровной площадки. Пешеходы там сильно рискуют. Идиотский проект паркинга