Кто уже ездил на этом звере или знает что то о нем. Как по мне очень привлекательная машина для любителей активного отдыха, да и цена в 20000$ не кусается

Хороший варіант для тих, кому потрібно щось на кшталт Джимні, але кому останній все таки затісний і занадто вже архаїчний. Таких людей в нас є насправді
Любителів суперкомпактних сувів в нас не так вже й мало (принаймні Джимніків, Джуків і коротких СГВ вистачає в місті)
(я не шучу
)) ).Кто уже ездил на этом звере или знает что то о нем. Как по мне очень привлекательная машина для любителей активного отдыха, да и цена в 20000$ не кусается
да, да 30А может 45
RIA
Катался на таком - дизель на ручке.
Что могу сказать - едет как дизель, вполне норм.
Салон - верх убожества.
Посадка - вертикально неудобная.
Себе бы не брал точно
Це ж тру-Джип, саме так і має бутиХороший варіант для тих, кому потрібно щось на кшталт Джимні, але кому останній все таки затісний і занадто вже архаїчний. Таких людей в нас є насправді
Любителів суперкомпактних сувів в нас не так вже й мало (принаймні Джимніків, Джуків і коротких СГВ вистачає в місті)
Паша Кашчук в своем тесте очень хвалил)
Заявил, что проходимость получше, чем у Тигуана(я не шучу
)) ).
Только он тестил топ за 30 К.
Там окрім стайлінгу (спеціальні бампери) є ще понижений ряд і електроніка типу Terrain-Response 
Вкупі з дитячою (як для позашляховика) масою на бездоріжжі вставлятиме вдвічі більших "проходимців" на раз-два
Це ж тру-Джип, саме так і має бути![]()
А в Штатах взагалі є версія TrailhawkТам окрім стайлінгу (спеціальні бампери) є ще понижений ряд і електроніка типу Terrain-Response
Оце я розумію бобікВкупі з дитячою (як для позашляховика) масою на бездоріжжі вставлятиме вдвічі більших "проходимців" на раз-два
![]()
Це вже лише безпосередньо на бездоріжжі треба теститиЦе ж тру-Джип, саме так і має бути![]()
А в Штатах взагалі є версія TrailhawkТам окрім стайлінгу (спеціальні бампери) є ще понижений ряд і електроніка типу Terrain-Response
Оце я розумію бобікВкупі з дитячою (як для позашляховика) масою на бездоріжжі вставлятиме вдвічі більших "проходимців" на раз-два
![]()
Та ні, шось ви путаєте.
По джипоподібності він однозначно стоїть над попсовими кросами (рав4, кашкай, х-трейл, тігуан і.т.д)
Але точно так само значно нижче під джимні.
Як мінімум - відсутня роздатка, рама і мости.
Зате є цікава "підключайка" заднього приводу (реально унікальна) і перша понижена.
Я б порівняв з дастером в більш гламурній обгортці.
Але та комплектація (до нас, звісно, навряд будуть завозити) до того ж має збільшений до 22см кліренс і додатковий металевий захист знизу.

Бо є передавальне число кожної окремої передачі (зі збільшенням йде на спад - перша може бути 4, а остання - 0,7) але є ще ж головна пара (чи як воно зветься). Наприклад 3,8. А в американських пікапах якщо авто береться для постійного буксирування, то є опція замовити з більшим числом - наприклад 4,2.
Хоча мені дійсно цікава ця цифра 20:1 - якби якийсь технарь її розтлумачивБо є передавальне число кожної окремої передачі (зі збільшенням йде на спад - перша може бути 4, а остання - 0,7) але є ще ж головна пара (чи як воно зветься). Наприклад 3,8. А в американських пікапах якщо авто береться для постійного буксирування, то є опція замовити з більшим числом - наприклад 4,2.
От і цікаво де береться 20:1![]()
Респект за скрупульозність

Але в контексті з цим Джипом не зрозуміло наступне: функція Low є лише на позашляховій версії. Невже там на різних версіях зовсім різні перші передачі в цієї 9-ступеневої коробки?![]()