Питають мене, брати такий чи нє.
Може хто скаже що конкретно про цю модель і взагалі про Лібхер? Бо в інеті інфи не знайшов.

Батькам сподобався новий холодильник Лібхер, модель CN 4015. Я про Лібхери не знаю нічого, крім того, що в них класні ручки із "штовхачами"
Може хто скаже що конкретно про цю модель і взагалі про Лібхер? Бо в інеті інфи не знайшов.
Батькам сподобався новий холодильник Лібхер, модель CN 4015.
Правда у меня он месяца два где то, но мадам при выборе отметила, что у всех производителей пахло пластиком, у этого нет.
Батькам сподобався новий холодильник Лібхер, модель CN 4015. Я про Лібхери не знаю нічого, крім того, що в них класні ручки із "штовхачами"
Взагали - работает без проблем уже 10 лет. Но за 1000 баксов сейчас я бы купил что-нибудь попроще.
Про болгарську збірку він таких гарних відгуків не давав, і взагалі не радив їх брати.

Про болгарську збірку він таких гарних відгуків не давав, і взагалі не радив їх брати.
і шо його робити?
і шо його робити?
За 15К, якщо немає бажання/можливості витратити більше я б взяв. Конкуренти такого формату істотно не дешевші, а довіри до лібхера, нехай і у болгарії зібраного, все одно більше, ніж до нехай і у кореї зібраного, але самсунга.
) не сподобалось за приблизно однакові гроші.
а довіри до лібхера, нехай і у болгарії зібраного, все одно більше, ніж до нехай і у кореї зібраного, але самсунга.
з конкурентів Бош, зібраний хз де, і все, більше нічого батькам (мамі) не сподобалось за приблизно однакові гроші.
отламалась ручка открывания холодильника(морозилки еще нет)