какой поворот надо здесь включать при выезде на проспект ПО ПРАВИЛАМ ДР?!!
а сам ти як думаєш?![]()
) - тоді лівий... це як зазвичай роблю, але оскільки не впевнений в своїй правоті, тому і створив тему, бо мій постійний пасажир за перший варіант!
а коли капот уже виїхав (і ніхто його не зніс) - тоді лівий...
чому?![]()
чому?![]()
ще натякну, ввімкнення поворотнику - воно ж для чого? щоб когось про щось інформувати, так?

...
чому?![]()
ще натякну, ввімкнення поворотнику - воно ж для чого? щоб когось про щось інформувати, так?
Вот это было лишнее! Давай лучче на подрулевой переключатель внимание заострим
С какого положения он отщёлкнется сам в такой ситуации?![]()
чому?![]()
...
чому?![]()
так. перша полоса - для ОТ. якби коли пів машини вже на ній, то вмикаєш лівий, щоб перелаштуватись в першу полосу "для всіх" - тобто, щоб ті хто їдуть по проспекту бачили, що ти хочеш в їхню полосу... це моє ІМХО.
...
чому?![]()
так. перша полоса - для ОТ. якби коли пів машини вже на ній, то вмикаєш лівий, щоб перелаштуватись в першу полосу "для всіх" - тобто, щоб ті хто їдуть по проспекту бачили, що ти хочеш в їхню полосу... це моє ІМХО.
...
Вот заедешь на полосу ОТ и потом левый поворотник, и перестраиваешься.
С какого положения он отщёлкнется сам в такой ситуации?![]()
...
Вот заедешь на полосу ОТ и потом левый поворотник, и перестраиваешься.
випередив![]()
Я так делаю инагда
Скажіть мені, що це сон чи прикол який. ну не можна таке питання задавати на тверезу голову, да і на п'яну також...
на перехрестях як на малюнку, зараз часто/густо водії при виїзді на багатополосну магістраль відразу включають лівий поворотник. Звідки така звичка? невже в автошколах вчать такому??![]()
є тут у прихильника "лівого" варіанту думка, що це не перехрестя, а злиття двох нерівнозначних доріг, тому хто виїжджає з правої дороги на ліву має включити лівий поворот. треба контраргумент.

Скажіть мені, що це сон чи прикол який. ну не можна таке питання задавати на тверезу голову, да і на п'яну також...
на перехрестях як на малюнку, зараз часто/густо водії при виїзді на багатополосну магістраль відразу включають лівий поворотник. Звідки така звичка? невже в автошколах вчать такому??![]()
Вы мне ответьте на такой крамольный с т.з. суперпринципиального автоуа вопрос. А вот кому помешал в этой ситуации левый поворотник? Не то, чтобы я его включал, смотрю по ситуации, но ведь всем же понятно что сейчас будет. Как путен анекдот рассказывал, что ты не делай в первую брачную ночь...