І от тут мене аж трісьот від того, що люди у 21 столітті не знають що робити у таких випадках.

Наївний ти, Тарасе.
Я один раз губила картку і один раз знаходила.
В обох випадках служби підтримки банку самі давали (щоправда, питали дозволу) телефон того, хто загубив, тому, хто знайшов, або навпаки. 2004 рік і 2014 рік. Аваль і щось інше крупне (бо була пенсіонерська картка).
І от тут мене аж трісьот від того, що люди у 21 столітті не знають що робити у таких випадках.
А где - купил бы по карте что-нибудь полезное?
Сфоткав би з усіх боків і виклав у різних групах у соцмережах/на форумах

Сфоткав би з усіх боків і виклав у різних групах у соцмережах/на форумах![]()
![]()
![]()
Сфоткав би з усіх боків і виклав у різних групах у соцмережах/на форумах![]()
![]()
![]()
Ру, бігме, є й такі! Раз на тиждень/два викладають сфоткані картки у тій групі на 150 тисяч осіб

...
![]()
![]()
![]()
Ру, бігме, є й такі! Раз на тиждень/два викладають сфоткані картки у тій групі на 150 тисяч осіб
и CV-код?![]()
Ничего не делать. Карта скомпрометирована, дело владельца в любом случае ее перевыпустить.
Ничего не делать. Карта скомпрометирована, дело владельца в любом случае ее перевыпустить.
Единственно правильный ответ. Владельцу - заблокировать карту и перевыпустить. Без вариантов.

Единственно правильный ответ. Владельцу - заблокировать карту и перевыпустить. Без вариантов.
Вкотре у ФБ наткнувся на пост про те, що хтось знайшов чиюсь картку і намагається повідомити про це власника. І от тут мене аж трісьот від того, що люди у 21 столітті не знають що робити у таких випадках.
смысл искать человека? если я теряю карточку, я сразу блокирую ее и перевыпускаю новую
смысл искать человека? если я теряю карточку, я сразу блокирую ее и перевыпускаю новую
Особенно где-нибудь в другой стране это "удобно", да.