Нажаль, час від часу доводиться користуватися послугами таксистів (я маю на увазі ті випадки коли машина викликається на певну адресу). Як показує досвід, не завжди це буває не тільки неприємно, але й просто небезпечно. Пропоную створити список телефонів, за якими таксі замовляти НЕБЕЗПЕЧНО.
Є прохання до модератора закріпити тему, якщо це можливо.
Перший кандидат - 077
Історія: викликаємо машину разом із друзями і просимо диспечера завезти нас та їх на дві різні адреси (уточнюємо, чи вона правильно зрозуміла). Приїздить машина, сідаємо, їдемо. Таксист нічого не запитує. На Ленінградській площі він пропускає поворот (напевно, "замислився") і я бачу що він починає знижувати швидкість в лівій смузі і я вже розумію, що буде зараз. Пропоную проїхати ще 100 метрів і розвернутися під мостиком через залізницю. Він не реагує. Пропоную йому НЕ РОЗВЕРТАТИСЯ (одразу згадуючи історію яка сталася 30 чи 31 грудня на 300 метрів далі, коли один таксист розвертався, а інший його обганяв - із усіма відповідними наслідками - тоді здається ніхто не вижив). Це уй...ще (вибачте, по іншому я не знаю, як його назвати) зі словами "Та я же вижу" через 4 зустрічні смуги пірнає під місток.
Маючи ЧОТИРЬОХ пасажирів в машині.
Ми в легкому шоці - так він нас довозить до першої адреси. Виходимо, а друзі мають іхати далі. Відходимо від машини, але бачимо, що він не відїздить. Повертаємося. Виявляється, що він НЕ ЗНАЄ, що треба їхати на іншу адресу.Вже вдома телефоную диспечеру - розповідаю про ситуацію і прошу вжити заходів. Мене переключають. Розповідаю ще раз. І тут з’ясовується, що диспечерська (або вже не диспечерська, оскільки я не знаю на кого мене переключили) НЕ ВІДПОВІДАЄ за дії своїх водіїв, і взагалі натякає, що я кажу неправду, оскільки каже "ну я же в машине не была, я же не видела что произошло". Ось така сумна історія.

). Водії були дуже здивовані, коли дізналися що столик має 2 виміри (товщину не беремо до уваги)
Знову ж таки недочули? Напевно це був перший дзвіночок - треба було прислухатися і не викликати їх більше.