1. Страхи щодо матеріалів не виправдались - так, центральна консоль в районі підлокітника здешевлена (немає шторок плюс олдскульний ручник), але загалом матеріали салону нічим не відрізняються від мого гольфа. Рідний джамбо-бокс спереду, підлокітник ззаду, повітроводи для пасажирів другого ряду. Єдине що не знаю яка там тканина буде в базі
2. Дзеркало водія таки ахтунг - треба міняти без варіантів

3. Теоретично може дошкуляти розмітка в милях. Мені взагалі по барабану, бо я на подібній (великі милі, дрібні кілометри) ось скоро як 10 років їжджу, але “новачкам” може трохи муляти попервах. З іншого боку на б/к можна вивести покази спідометра в електронному вигляді якщо що.
4. Зі слів працівників ніяких особливих скорочених умов щодо гарантії і куланцу немає - все як у всіх. Зокрема саме з огляду на цей факт автомобілі дуже ретельно перевіряються

5. Голова прошивається (на тестовому була вже прошита), тому з радіо вже проблем нема. Що там з навігацією не знаю, бо в базі її все рівно не буде, але не велика біда з огляду на присутність карплею в усіх комплектаціях (це реально жирнющий плюс)

6. Автомобіль таки трохи повільніший ніж я очікував

7. В порівнянні з незалежною підвіскою балочка на галімій дорозі - таки говнєцо незалежно від виробника, да. Можете навіть не захищати

п.с. Пропоную продовжувати срачі винятково в курилочній темі, а тут відписуватись