Я, Носко Катерина Ігорівна, вступаю на військову службу і урочисто присягаю Українському народові завжди бути йому вірним і відданим, обороняти Україну, захищати її суверенітет, територіальну цілісність і недоторканність, сумлінно і чесно виконувати військовий обов'язок, накази командирів, неухильно додержуватися Конституції України та законів України, зберігати державну і військову таємницю.
В ответ на: С присягой тя хоть чести не лишили?
Хе, фигушки Доблестного командира подразделения - ни за что!!!
В ответ на: Созывай экстренный сход в Шинке! На тяпницу!!!!!
Я б с удовольствием, тока мы подразделением будем на турбазе пиво кушать с мясом ) Поэтому данное действо перенесется как минимум на 2 недели вперед, т.к. на след неделе хо на моря ринуться - покорять просторы
В ответ на:
хы...поздравляю самое интересное, что у меня тоже в эту субботу была присяга
В ответ на: Я, ... ... ..., вступаю на військову службу і урочисто присягаю Українському народові завжди бути йому вірним і відданим, обороняти Україну, захищати її суверенітет, територіальну цілісність і недоторканність, сумлінно і чесно виконувати військовий обов'язок, накази командирів, неухильно додержуватися Конституції України та законів України, зберігати державну і військову таємницю.
что-то до боли знакомое....
В ответ на: Ну, что ж, офицер запаса, и Вас с праздничком!!!
пасиба... только мне послезавтра ещё экзамен сдавать надо... вот если сдам, тогда уже можно будет и отпраздновать по-людски так сказать...