В ответ на: Новації стосуватимуться обмеження швидкості руху у населених пунктах, системи штрафів, посилення відповідальності за керування транспортом у нетверезому стані та впровадження відеофіксації порушень дорожнього руху. Відповідні зміни Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков презентував на спеціальному засіданні Уряду, 10 листопада.
Cобственно правильное решение, а еще я бы отменил +19км.ч. Но взамен - адекватные дороги с нормальным покрытием. Нормальная организация дорожного движения (а не на междугородней дороге Киев - Одесса неосвещенные пешеходные переходы). Отвественность пешеходов перед другими участниками дорожного движения - т.е. не только водителей жучить а и пешиков. Ну и реакция полиции на _все_ нарушения. Т.е. Нарушил - штраф, и не волнует что ты шишка или еще кто то , или очень надо..
Cобственно правильное решение, а еще я бы отменил +19км.ч. Но взамен - адекватные дороги с нормальным покрытием. Нормальная организация дорожного движения (а не на междугородней дороге Киев - Одесса неосвещенные пешеходные переходы). Отвественность пешеходов перед другими участниками дорожного движения - т.е. не только водителей жучить а и пешиков. Ну и реакция полиции на _все_ нарушения. Т.е. Нарушил - штраф, и не волнует что ты шишка или еще кто то , или очень надо..
Re: Кабмин одобрил максимальную скорость в городе - 50 км/ча
[Re: harald67] 10 ноября 2017 в 16:03
harald67 10.11.2017 15:58 пишет:
illay@Zaбияка 10.11.2017 15:34 пишет:
Cобственно правильное решение, а еще я бы отменил +19км.ч.
Погрешность измерения скорости прибором тоже отменить?
В Німеччині немає +20. Похибка вимірів приладу зазначена в постанові про штраф, взята з паспорту конретного приладу (навіть при стаціонарній фіксації) й звісно не враховується. Оскільки прилади зараз точні, то похибка складала +-3% й мене вдало оштрафували за 34 км/ч при дозволених 30. Я за те, щоб таке саме було в Україні! 80 по проспектам за допомогою знаків, 50 по місту загалом, 30 по спальним районам.