Власне ось:
https://www.epravda.com.ua/news/2017/12/7/631972/
Так это только законопроект.? До реальной отмены ещё ждать и ждать
А номер закона есть ? Потому-что в статье указан закон про сигареты.
4. Потім в рамках розгляду бюджету було проголосовано правку н.д. А. Герасимова про обмеження дії пільг на ЕЛЕКТРОКАРИ не до 31.12.2022( як пропонувалось в правках 183 і 201), а до 1 січня 2019 року( саме так прозвучало з голосу та було проголосовано).
. А тосмотрю доки к этому закону, "відхилені поправки" от Ляшко и думаю - где собака порылась.
Какой проект? Вчера и проголосовали изменения в налоговый кодекс перед принятием бюджета.
Я вообще не понимаю как их покупать и пригонять? Только автовозом.
Короч, для избранных.
4. Потім в рамках розгляду бюджету було проголосовано правку н.д. А. Герасимова про обмеження дії пільг на ЕЛЕКТРОКАРИ не до 31.12.2022( як пропонувалось в правках 183 і 201), а до 1 січня 2019 року( саме так прозвучало з голосу та було проголосовано).
Спасибо. А тосмотрю доки к этому закону, "відхилені поправки" от Ляшко и думаю - где собака порылась.
А они с голоса оказывается голосовали![]()
Порадуемся за импортеров и дилеров, которые теперь больше будут зарабатывать![]()

Если бы еще запустить госпрограмму по нормальному кредитованию на электромобили.
![]()
Так, це тільки перша ластівка.
тормоз прогресса.
Спасибо. А тосмотрю доки к этому закону, "відхилені поправки" от Ляшко и думаю - где собака порылась.
А они с голоса оказывается голосовали![]()

Поки не побачу текст закону - то якесь бла-бла-бла (не твоє, а депутатів і т.д.)
Поки не побачу текст закону - то якесь бла-бла-бла (не твоє, а депутатів і т.д.)
Побачимо, думаю не брешуть. Хоча згідно порівняльної таблиці дана правка відхилена: http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=62878
P.S. Логічним було б ще і знижка по ПДВ для гібридів. Ну і чисто газові авто теж потрібно стимулювати.
Ну мене цікавить дата до якої діє закон.
До 2022 року - гуд. До 2019 - не гуд.
ІМХО, це вже не важливо - якщо закон прийняли, то забрати пряник вже не вийде, доведеться продовжувати.
Ну мене цікавить дата до якої діє закон.
До 2022 року - гуд. До 2019 - не гуд.
Всього лиш?ІМХО, це вже не важливо - якщо закон прийняли, то забрати пряник вже не вийде, доведеться продовжувати.