ІМХО якось не так вони заходять на ринок. Хочеш повний привід - бери топовий дизель. НІякого проміжного варіанту нема поки що(ні слабшого дизеля, ні повнопривідної бензинки). Словом
Запилити ціну дорожче старшого брата це шикарно еще и овощные все((
в приличной комплектацииА какие признаки "приличной комплектации"?
еще и овощные все((
Привезуть і 190 на кодіак. Ти його купиш? Чи так - апагаваріть?Так якраз якби одразу привезли цей двигун і не почали мутити з комплектаціями (я от хотів замовити ДСС, наприклад), то я вже давно їздив би на сабжі
Бо аби дійсно вже хотів купити 190 сильний ваг, то міг би взяти і тігуан і атеку. Та зрештою і кодіак міг би купити та чіпанути.

Кто вообще ту шкоду сейчас покупает ?
Шкоду сравнивать с мицубиси....
Можно и с китайцами тогда. Они ещё дешевле.
Только почему-то аутлендер можно купить в салоне завтра, а Кодьяк надо пол года ждать.
Санта и Сорренто стоят, как Кодьяк.
Карок. Дефицит будет - будут цены высркие. Не будут продаваться и станут в Украине собирать - дешевле будут. Рынок... ÷
Кстати, на сайте Еврокара цен ещё нет. Рассуждать о том чего нет - преждевременно
Якщо це до мене, то 10 років тому під мої потреби це була найкрутіша пропозиція за ці гроші (52к, якщо пам"ять не зраджує)
А тех, кто покупает Хайлендеры за честно заработанные деньги - вовсе понять не могу
Та навіть зараз по зручності для родини мало хто зможе переплюнути його салон
Так а сенс створювати штучний дефіцит, якщо в салонах на них черги до дверей і далі?Шкоду сравнивать с мицубиси....
Можно и с китайцами тогда. Они ещё дешевле.
Только почему-то аутлендер можно купить в салоне завтра, а Кодьяк надо пол года ждать.
Санта и Сорренто стоят, как Кодьяк.
Карок. Дефицит будет - будут цены высркие. Не будут продаваться и станут в Украине собирать - дешевле будут. Рынок... ÷
Кстати, на сайте Еврокара цен ещё нет. Рассуждать о том чего нет - преждевременно
Ой да ладно Вам, сколько тех Кодьяков продали (не у нас, а глобально) ? Может дефицит исскуственный?