Пенсіонеру в місто у країні, де нема здохлих камазів і маршруток піде. І мазохістам
Пенсіонеру в місто у країні, де нема здохлих камазів і маршруток піде. І мазохістам
Дуже глибока відповідь, я не настільки проникливий.
И на вторичном рынке будет сложно продать.
Не говоря уж о том, что можно включить режим рециркуляции, если едешь за камазом.Пенсіонеру в місто у країні, де нема здохлих камазів і маршруток піде. І мазохістам
Дуже глибока відповідь, я не настільки проникливий.
Ну побутує думка, що камаз чи фуру машиною, в якій менше ніж 200 сил обігнати доволі проблемно. Звідки ця тема пішла невідомо, але точно не з власного досвіду.
Воно надто кволе для комфортної їзди в Україні. Чого не купити корейця, якщо шкода грошей на гольф із нормальним моторчиком?
Воно надто кволе для комфортної їзди в Україні. Чого не купити корейця, якщо шкода грошей на гольф із нормальним моторчиком?
Я в стріт-рейсінгу участі не беру, мені цей мотор цілком нормальний. На Форді з двигуном 1.2 від'їздив шість років, дискомфорту не було. Їздив і в Болгарію, і в Грецію, і в Туреччину, і до Львова і в Одеську область. Набагато більший дискомфорт був від якості наших доріг, але аж ніяк не від потужності двигуна.

До чого тут 200 сил?
Окреме питання - як потім гольф 85 к.с. на механіці продати
До чого тут 200 сил?
Окреме питання - як потім гольф 85 к.с. на механіці продати
Продати можна усе, навіть Таврію 58 к.с.
Я в стріт-рейсінгу участі не беру, мені цей мотор цілком нормальний. На Форді з двигуном 1.2 від'їздив шість років, дискомфорту не було. Їздив і в Болгарію, і в Грецію, і в Туреччину, і до Львова і в Одеську область. Набагато більший дискомфорт був від якості наших доріг, але аж ніяк не від потужності двигуна.
Звісно. Тільки ж думаю, яке-небудь кіа/хюндай того ж цінового рівня піде потім вигідніше
це якщо ти любиш їхати 140+.
Звісно. Тільки ж думаю, яке-небудь кіа/хюндай того ж цінового рівня піде потім вигідніше
Кіа Сід піде краще за Гольф? Ні, наше суспільство точно схиблене...
Кіа Сід піде краще за Гольф? Ні, наше суспільство точно схиблене...
Чому? Якраз навпаки. Чим може приваблювати найбубновіший затенімець?
О. Ще як корпоративна тачка - ок. Але щоб таке хотілося купити у власне користування? Ну не знаю.