27 трав'яна, бульвар перова 1-Б. Зупинила мене поліція ніби то, що я порушив ПДР 17.1 (виїхав на смугу для маршрутних транспортних засобів). Аргументую їм пояснення, що дотримувався ПДР 10.4 (хотів заїхати на АЗС тому завчасно зайняв відповідне крайнє положення на проїзній частині)
Відмовилися надати фото та відео фіксацію (як сказав інспектор їх не має, але в постанові написав додається відео з камери), надати мені правозахисника, прийняти клопотання про перенесення розгляди справи, свідком виступав колега одного з інспекторів який навіть відмовився показувати посвідчення (хоча він є особою яка зацікавлена в цьому).
Мною було зроблено декілька дзвінків на 102 (зі скаргою що мої права порушують, не законно хочуть скласти на мене постанову, попросив прислати інший патруль) впродовж півтори години так ніхто і не приїхав.
Відео на жаль не повне, не вистачило пам'яті як у відеорегістраторі так і в телефоні.
Сама розмова тривала близько двох годин.
І тепер дивіться яка ситуація сума штрафу 510 грн. А судовий збір якщо Ви плануєте її оскаржувати складає 700 (з хвостиком грн.)
Але подивимось чим це закінчиться будемо оскаржувати постанову.
Буде написана заява в прокуратору на інспекторів.
Також буде подана заява на ім'я Начальник Патрульної поліції міста Києва чому на мої дзвінки на 102 так ніхто і не відреагував і не прийняв ніяких мір.
http://youtu.be/eYpI6he4WnQ