Що не подобається в свому сіді: низька; не зручна для трас, де часто потрібно обганяти когось; дуже шумна на великій швидкості і це втомлює; відсутність підігрівів та інших фіч, які роблять життя кращим і т.д. В реальності просто потрібне авто на клас вище, яке їде, не так втомлює на трасі, має комфортні допи і загалом робить життя легшим і приємнішим.
Як написано в темі, бюджет = +-25 000 дол. Розглядаю по більшій мірі седани, тому що кросовери - не моє, універсал банально не потрібен, дітей немає, картоплю вожу рідко. Дуже часто їжджу по трасам а-ля Луцьк-Київ, євротури в Австрію тощо.
Поки що розглядаю такі авто:
- Mazda 6 рестайл 2016+, 2.5 бенз, АТ, Style/Premium комплектація --- поки що лідер в моїх очах, серед мінусів шумка така собі, але значно краща, ніж в сіда.
- Peugeout 508 2.0 дизель 2015+, АТ в топі. Дуже мало варіантів на ринку. Їздив на ній, ну дуже тверда підвіска, інтер"єр старуватий.
- Infiniti Q50, 2.0t, Pure чи щось таке. Остання модель. Класна, але ще нижча мого сіда, ддуууже дороге обслуговування.
- Passat B8 / Superb новий як правило дорожчі бюджету на вагому суму і взагалі VAG не дуже подобається.
Попередня Інсігнія - не моє, нова - надто дорога.
Очевидно, що розглядаю б/у, пробіг до 50 000 км макс., АТ, не барабан едішн (наприклад, LED-ки, підігріви руля та сидінь, тощо)
Наперед дякую за допомогу

Разом відповім на повідомлення вище: