Пропоную почати обговорення.
Хтось уже почав моніторити?
День добрий!
Хтось уже почав моніторити?![]()
День добрий!
Турцию в сад! Испания рулит!!!![]()
День добрий!
))) пусть едут в свою турцию )))
Невже ви думаєте, що якби мене цікавила Іспанія я б створив цю тему???
По темі... В Туі та Корал поки слабенький перелік готелів... в Анусі вже нічошний перелік...
Ціни відсотків на 15 приблизно вище, ніж у минулому сезоні...надіюсь, покищо...![]()
Смотрю Бодрум, в этом году очень понравилось.
Какой регион смотрите?
сидим и чешим репу, хоть и можем взять тур в ноль у оператора - может нуегонафиг ту Турцию с таким ранним бронированием
и рванем в Ойропу?

.
:

:
Та мені, як тому татарину...
Мене дивує інше. Люди з року в рік їдуть в ту Туреччину, моніторять ціни, клянуть підвищення. Нє, ну я розумію там з дітьми до 5-7 років, міні клуб там і таке інше. Але коли дядьки за сорок, або з дорослими дітьми платять шалені гроші незрозуміло за що...
Я в цьому році за 12 днів заплатив за 2-х у готелі 4 зірки плюс переліт (нормальними авіалініями без затримок у часі) і трансфер за все про все 1160 євро.
Напівпансіон, єслішо. Але мені обіди в не потрібні були. Ну на перекуси витратили ще євро 100. Вино (не порошкове) кожен день по пару пляшок випивали, плюс вода, ну ще 100.
Харчування якісніше ніж у Туреччині, тут мене ніхто не переконає, не набридло за 12 днів аж ніразу (навідміну від Туреччини ). Я не агітую, як мені тут підказували![]()
Я просто реально не розумію.
А так да, їхайте у свою Туреччину![]()
Я дуже люблю Іспанію,але пляжний відпочинок в Туреччині,за тей же бюджет,буде якісніший.
...
:
Та мені, як тому татарину...
Мене дивує інше. Люди з року в рік їдуть в ту Туреччину, моніторять ціни, клянуть підвищення. Нє, ну я розумію там з дітьми до 5-7 років, міні клуб там і таке інше. Але коли дядьки за сорок, або з дорослими дітьми платять шалені гроші незрозуміло за що...
Я в цьому році за 12 днів заплатив за 2-х у готелі 4 зірки плюс переліт (нормальними авіалініями без затримок у часі) і трансфер за все про все 1160 євро.
Напівпансіон, єслішо. Але мені обіди в не потрібні були. Ну на перекуси витратили ще євро 100. Вино (не порошкове) кожен день по пару пляшок випивали, плюс вода, ну ще 100.
Харчування якісніше ніж у Туреччині, тут мене ніхто не переконає, не набридло за 12 днів аж ніразу (навідміну від Туреччини ). Я не агітую, як мені тут підказували![]()
Я просто реально не розумію.
А так да, їхайте у свою Туреччину![]()
З таким бюджетом,як Ви описали,їда буде або з бюджетного супермаркета(аналог АТБ),або в забігалівці де все приготовлено з продуктів з того ж маркету.Про порошкове вино смішно читати,всі про нього кажуть але ніхто не бачив))),така ж картина-дешеве вино мало чим різниться від нашого та турецького,а на краще бюджет не витримає.Про море також можна сказати,аналогів Мармарису й Бодруму в Іспанії немає(можливо на островах,але там я ще не був).
Я дуже люблю Іспанію,але пляжний відпочинок в Туреччині,за тей же бюджет,буде якісніший.
А как это раннее бронирование работает? Отказаться можно? Я когда-то в 2012 пробовал, так было скоко-то денег сечас, остальные потом за 2 или 3 недели. Это и счас так?