Дизайн новый, а вот Skyactiv-X пока нет
Змінено Vovchikk (09:34 28/11/2018)
Седан вообще ни о чем – от шестерки не отличишь![]()
Седан вообще ни о чем – от шестерки не отличишь![]()
внутри надо смотреть. если интерьер как у новой 6 - то зачетный седан будет.
особенно если туда ставится 2,5 и весом кил на 150 меньше чем 6.
Не ті зараз часи. Її і з 2.0 ще треба по світу пошукати.
Дизайн новый, а вот Skyactiv-X пока нет
Скорее всего - не успели "до ума" довести окончательно, наверное начнут его позже уже в новую шестёрку ставить+

Якась ахтунгова задня стійка
Поточна трійка в рази приємніша оку ІМХО![]()

Ні, ну не знаю - горб якийсь відстійний на мою думку
![]()
Ні, ну не знаю - горб якийсь відстійний на мою думку
![]()
Для новой «тройки» переработали шасси и если спереди стойки McPherson сохранились, то заднюю многорычажную подвеску заменили торсионной балкой.Бахахахахахахаххаха!
Ау, апологети расової японської чистоти! Я правильно розумію: зараз в С-класі в базі лише корейці пропонують правильну задню підвіску?

Для новой «тройки» переработали шасси и если спереди стойки McPherson сохранились, то заднюю многорычажную подвеску заменили торсионной балкой.Бахахахахахахаххаха!Ау, апологети расової японської чистоти! Я правильно розумію: зараз в С-класі в базі лише корейці пропонують правильну задню підвіску?
![]()
А навіщо вона потрібна у бюджетних моделях С класу? Щоб собівартість більша була, чи щоб місця на задньому сидінні було менше? А може, щоб обслуговування ходової дорожчим було?
А навіщо вона потрібна у бюджетних моделях С класу? Щоб собівартість більша була, чи щоб місця на задньому сидінні було менше? А може, щоб обслуговування ходової дорожчим було?
Чтобы на ходу машина была похожа на машину, а не на громыхающую табуретку.
Октава А7 сильно "громихає"? Чи може Сіід або Круз на ходу "схожі на машину"?
Для новой «тройки» переработали шасси и если спереди стойки McPherson сохранились, то заднюю многорычажную подвеску заменили торсионной балкой.Бахахахахахахаххаха!Ау, апологети расової японської чистоти! Я правильно розумію: зараз в С-класі в базі лише корейці пропонують правильну задню підвіску?
![]()