Прайс
Для мене з цікавого:без старого доброго ламппового 1.6,що дуже дивно...і дуже провокативна ціна голу-босу базу...пепогано наплюшкана середня комплектація особливо при варіанті AllGrip...
Що скажете,Панове?
Змінено T-STEP (08:58 07/02/2019)

от цікаво хто заглядав під капот 1,0 та 1,4 то фольцовські двигуни чи Suzuki
А тим часом приїхала нова Вітара...
Прайс
Для мене з цікавого:без старого доброго ламппового 1.6,що дуже дивно...і дуже провокативна ціна голу-босу базу...пепогано наплюшкана середня комплектація особливо при варіанті AllGrip...
Що скажете,Панове?
Прайс
Що скажете,Панове?
Та непогано. Економний турбо-двигуно, класичний гідроавтомат на 6ст.
Але якщо в неї така сама керованість як в SX4 без чіткого "нуля" і адекватного зворотнього зв'язку, то хай йде лісом.
- серйозно? ну в якого недопаркета нормальна керованість? не за ці гроші - CX-3 навіть дорожча, я вже мовчу про СХ-5, хто там ще з більш-менш керованістю?
Прайс
Що скажете,Панове?
Та непогано. Економний турбо-двигуно, класичний гідроавтомат на 6ст.
Але якщо в неї така сама керованість як в SX4 без чіткого "нуля" і адекватного зворотнього зв'язку, то хай йде лісом.
а про керованість- серйозно? ну в якого недопаркета нормальна керованість? не за ці гроші - CX-3 навіть дорожча, я вже мовчу про СХ-5, хто там ще з більш-менш керованістю?
добре, що все ще можно купити SX4 на 1.6
і ціна навіть в топі досить пристойна:
https://suzuki.ua/car/5/sx4#prices
А які переваги в 1,6 перед 1,0?
А які переваги в 1,6 перед 1,0?
1) ресурс
2) ремонтопридатність
3) вимоги до якості пального
до речі, якщо навіть визнати, що 1.0 турбо за ресурсом, ремонтопридатністю, та всеядністю не поступається атмо 1.6,
то які його переваги повинні змінити мою консервативну думку на його користь?
я не нав"язую свою думку, звичайно, розумію, що прогрес не стоїть на місці, але для
себе я би літровий турбодвигун не брав...
до речі, якщо навіть визнати, що 1.0 турбо за ресурсом, ремонтопридатністю, та всеядністю не поступається атмо 1.6,
то які його переваги повинні змінити мою консервативну думку на його користь?
...
Ну можливо і так...
Мазда дорожча, ще є пежо 2008, але воно менше.
Просто не розумію, невже інженерам сузукі так важко було погратись з настройками і зробити "внятний" руль. Тоді реально би розглядав для себе. Все решта більш-менш влаштовує.
Шумоізоляція, матеріали - це все можна зрозуміти зважаючи на ціну.
Прайс
Що скажете,Панове?