... бросай ты это ....
Ще добавлю, чому такий час робіт? Там нема роботи на такий час. Сьогодні бачив пару єкскаваторів і декілька робітників. То нам наплювали в обличчя такою працею. Мер перевірив вночі, що там робиться, та нічого. За планом...
....
И не надо говорить денег нет,деньги в Киеве точно есть.
...
Ще добавлю, чому такий час робіт? Там нема роботи на такий час. Сьогодні бачив пару єкскаваторів і декілька робітників. То нам наплювали в обличчя такою працею. Мер перевірив вночі, що там робиться, та нічого. За планом...Начало девятого вечера, на мосту продолжают срезать что-то металлическое, есть экскаватор, какой-то народ бродит. Не миллион китайцев, но и не ничего не делается
Ще добавлю, чому такий час робіт? Там нема роботи на такий час.
Серега, бросай ты это того...Чого кидати? Кому і куди? Просто наплювати на все? Мовчати? Тобі розповідають про успіхи, яких нема. Про це мовчати? Про мера, який вночі приїджае перевіряти тормозів? Сімнадцять місяців КАРЛ? Я не хочу бути бидлом і слухати це лайно! Хочу що би працювали для мене , а не за обирання, не 17 місяців, а меньш!
Взяти міг участь кожен, це вірно. А ось преміг в тендері тільки той хто мав перемогти.
Чого кидати? Кому і куди?бухло
Якщо ні - то ви не маєте ніякого права задавати такі запитання.До чого тут це? Я маю право спитати чому сімнадцять, а не три, чи шість? Чому наприклад, щось десь швидше роблять? Чому там зараз нема хоча би десять одиниць техніки і сотні працівників? То нам в очі плюнули. Всім і автомобілістам і тім хто на ОТ їздить.
Китайці, зробили би це за тиждень, чи за десять років, як платять.
сначала закрыли мост, потом вокруг дорогу начали делать. все через Ж....
Спитати маєте право. Відповідаю - тому що не знайшлося виконавця, який би погодився виконати роботи швидше.Я не вірю в це, то брехня суцільня! Значить тре було підняти ціну тендера, змінити умови, але скоротити строк робіт, СКОРОТИТИ СТРОК РОБІТ! І все! На будування вєлодоріжок гроші знайшли, це сміх, як зробили, але щось е. А на таке будівницьтво ні? Я вважаю це неповагою і цькуванням до людей, які користуються цим шляхом. То срашне не те, страшне що вони вважають це своїм досягненням! Страшне, що пан Кличко вважає, що він добрі справи робить. То сраним віником гнати його за таки "досягнення".
Я не вірю в це, то брехня суцільня!