autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Alexandr | RTW ** Модератор
ЛЧ 2019-2020
5 августа 2019 в 12:01
VIOx | Вампіііір **
Re: ЛЧ 2019-2020
[Re: Alexandr] 5 августа 2019 в 13:24
«Брюгге» (Бельгия) / «Динамо» Киев (Украина) — «Базель» (Швейцария) / ЛАСК (Австрия),

«Краснодар» (Россия) / «Порту» (Португалия) — «Истанбул» (Турция) / «Олимпиакос» (Греция).
harald67 | подсевший на форум **
[Re: VIOx] 5 августа 2019 в 14:02
VIOx 05.08.2019 13:24 пишет:

«Брюгге» (Бельгия) / «Динамо» Киев (Украина) — «Базель» (Швейцария) / ЛАСК (Австрия),

«Краснодар» (Россия) / «Порту» (Португалия) — «Истанбул» (Турция) / «Олимпиакос» (Греция).

Поки що це усе в теорії. Бо може нас більше цікавитиме жеребкування іншого єврокубку.
VIOx | Вампіііір **
[Re: harald67] 5 августа 2019 в 14:09
harald67 05.08.2019 14:02 пишет:

VIOx 05.08.2019 13:24 пишет:

Поки що це усе в теорії. Бо може нас більше цікавитиме жеребкування іншого єврокубку.

Да!
Elber | СуперСтар **
[Re: VIOx] 6 августа 2019 в 22:25
Караваєв з Кадаром просто дно...
Як і Бєсєдін з Сидорчуком...
Alexandr | RTW ** Модератор
[Re: Elber] 6 августа 2019 в 23:49
ну счет не такой уж печальный
[Re: Elber] 7 августа 2019 в 06:22
Elber 06.08.2019 22:25 пишет:

По караваєву згоден, треба назад в Зорю його, щоб місце в команді не займав - користі нуль, лише шкодить на полі. Бєсєдін завжди такий, ні краще ні гірше. Кадар - а які до нього особливо претензії? Ну і Смдорчук - я також вважав, що його час у ДК сплив, але реально учора він був одним із кращих на полі - кілька таких відборів видав і пасів, як ніхто інший. За що його критикувати. Вербічі із Буяльскім набагато гірше виглядали, та й Гармаш нічого не показав. Миколенко щось припинив прогресувати...
Elber | СуперСтар **
[Re: harald67] 7 августа 2019 в 09:26
harald67 07.08.2019 06:22 пишет:

По караваєву згоден, треба назад в Зорю його, щоб місце в команді не займав - користі нуль, лише шкодить на полі. Бєсєдін завжди такий, ні краще ні гірше. Кадар - а які до нього особливо претензії? Ну і Смдорчук - я також вважав, що його час у ДК сплив, але реально учора він був одним із кращих на полі - кілька таких відборів видав і пасів, як ніхто інший. За що його критикувати. Вербічі із Буяльскім набагато гірше виглядали, та й Гармаш нічого не показав. Миколенко щось припинив прогресувати...

Кадар чомусь завжди в самий непідходящий момент падає... Палить мені нервові клітини.
Сидорчук ніби бігає старається, але користі в його діяї небагато. Хіба як пожежник.
Гармаш і Буяльський ніякі - показовий момент коли Буяльський маючи нагоду розвернутися і йти вперед якогось біса почав рух до своїх воріт, втратив мяч і нам ледве не забили...
Хоч Бойко пару ра виручив.
З приємного - заміни(так заміни не на 4 опорника на 89 хвилині а вже після першого тайму). Ну особисто я б хотів бачити не Родрігеса(який трохи не вписувався в тактичні дії команди), а Соля.
Хоча заміни показують, що тренер не вгадав зі складом
Жереб для ДК як ніколи вдалий, щоб проходити в ЛЧ, але що там робити з такою грою...
[Re: Elber] 7 августа 2019 в 09:50
Elber 07.08.2019 09:26 пишет:

Кадар чомусь завжди в самий непідходящий момент падає... Палить мені нервові клітини.
Сидорчук ніби бігає старається, але користі в його діяї небагато. Хіба як пожежник.
Гармаш і Буяльський ніякі - показовий момент коли Буяльський маючи нагоду розвернутися і йти вперед якогось біса почав рух до своїх воріт, втратив мяч і нам ледве не забили...
З приємного - заміни(так заміни не на 4 опорника на 89 хвилині а вже після першого тайму). Ну особисто я б хотів бачити не Родрігеса(який трохи не вписувався в тактичні дії команди), а Соля.
Жереб для ДК як ніколи вдалий, щоб проходити в ЛЧ, але що там робити з такою грою...

Кадар сивини додав тим, у кого волосся ще залишилося, але реально нічого не напортачив. Коли було треба гасити пожежі - впорався.
Щодо невгаданого складу - у мене таке враження, що Хац так "підготував" команду, що у нього ні караваєв, ні пена, ні вербіч, ні циганков, ні соль не тягнуть 2 тайми от і тасує він склад, як може. Фактично з 15-20 хвилин першого тайму команда сіла.
Родрігес мені відверто не сподобався - якесь бажання грати на "чистих м'ячах" і дрібна суєта. Хоча може ще адаптується до нового стилю.
З іншого боку Брюгге мені взагалі здалося ніяким. Хвалений Ванакен взагалі нічого не показав. Дрібні крайки крім метушні також нічого. Захист дирявий. Треба проходити.
А з приводу - що робити у групі ЛЧ у разі виходу - он минулого року Цревна звезда Ліверпуль у групі обіграла.
Elber | СуперСтар **
[Re: harald67] 7 августа 2019 в 10:05
harald67 07.08.2019 09:50 пишет:

Elber 07.08.2019 09:26 пишет:

В ответ на:

...

Кадар сивини додав тим, у кого волосся ще залишилося, але реально нічого не напортачив. Коли було треба гасити пожежі - впорався.
Щодо невгаданого складу - у мене таке враження, що Хац так "підготував" команду, що у нього ні караваєв, ні пена, ні вербіч, ні циганков, ні соль не тягнуть 2 тайми от і тасує він склад, як може. Фактично з 15-20 хвилин першого тайму команда сіла.
Родрігес мені відверто не сподобався - якесь бажання грати на "чистих м'ячах" і дрібна суєта. Хоча може ще адаптується до нового стилю.
З іншого боку Брюгге мені взагалі здалося ніяким. Хвалений Ванакен взагалі нічого не показав. Дрібні крайки крім метушні також нічого. Захист дирявий. Треба проходити.
А з приводу - що робити у групі ЛЧ у разі виходу - он минулого року Цревна звезда Ліверпуль у групі обіграла.

Ніколи не думав, що у мене буде ностальгія за Ребровим
Sasha-i | Супер писатель! **
[Re: Alexandr] 7 августа 2019 в 15:22
Alexandr 06.08.2019 23:49 пишет:

ну счет не такой уж печальный

Так рахунок не такий і "печальний" , але гра - "печалька полная"...
Вчора так і не побачив команди яка має претендувати на ЛЧ, кожен тягне одіяло на себе, кожен має намір показати лише себе, а від цього користі ніякої.
Sasha-i | Супер писатель! **
[Re: Sasha-i] 7 августа 2019 в 15:37
А чого всіх собак вішати на Караваєва, да привіз пенальті, але він був не гірше інших в першому таймі, що творилося коли розігрували праву і ліву сторони, три паси, і наший захист починає панічно бігати...
Наскільки я розумію його брали як правого атакуючого захистника, а не зміна Циганкову.
Не знаю як вам, але відсутність Шепелева "кидалося в очі".
Aerosmith | Анонім
[Re: Sasha-i] 7 августа 2019 в 17:42
Команда играет одним составом уже два года, а выглядит как буд-то вчера собрались первый раз. Командной игры, тактики, нет, от слова вообще, играют сбитые летчики типа Сидорчука, Гармаша, Буяльского, Кадара, Вербич прошел "адаптацию" и слился в общий уровень у.г. Кто виноват-президент и тренер, два сапога кеды.
Как же они оба залюбили
[Re: Sasha-i] 7 августа 2019 в 17:55
Sasha-i 07.08.2019 15:37 пишет:

А чого всіх собак вішати на Караваєва, да привіз пенальті, але він був не гірше інших в першому таймі,

А ще не вцілив у ворота у убойному моменті. Загалом не зробив нічого корисного. Лише обрізки та перетримка м'яча. От і виникає питання, а навіщо він потрібен в ДК взагалі? Скільки можна набирати таких сіромах на всяк випадок (там десь ще подібний Андрієвський тусується, до цього Морозюк був). Є ж, наприклад молодий чемпіон світу Цитайшвілі. Навряд чи він спромігся б зіграти гірше, за учорашнього караваєва.
Vovius | V.I.P *
[Re: ] 8 августа 2019 в 03:37
Aerosmith 07.08.2019 17:42 пишет:

Команда играет одним составом уже два года, а выглядит как буд-то вчера собрались первый раз. Командной игры, тактики, нет, от слова вообще, играют сбитые летчики типа Сидорчука, Гармаша, Буяльского, Кадара, Вербич прошел "адаптацию" и слился в общий уровень у.г. Кто виноват-президент и тренер, два сапога кеды.
Как же они оба залюбили

при тому що ті гравці що уходять в оренду чи продаються там відразу починають непагано зажигати. вони і справді все давно залюбілі, особливо Суркіс
Vovius | V.I.P *
[Re: harald67] 8 августа 2019 в 03:38
harald67 07.08.2019 17:55 пишет:

А чого всіх собак вішати на Караваєва, да привіз пенальті, але він був не гірше інших в першому таймі,

А ще не вцілив у ворота у убойному моменті. Загалом не зробив нічого корисного. Лише обрізки та перетримка м'яча. От і виникає питання, а навіщо він потрібен в ДК взагалі? Скільки можна набирати таких сіромах на всяк випадок (там десь ще подібний Андрієвський тусується, до цього Морозюк був). Є ж, наприклад молодий чемпіон світу Цитайшвілі. Навряд чи він спромігся б зіграти гірше, за учорашнього караваєва.

так Караваєв непагано в Зорі грав же ж. походу просто прийшовши в ДК відразу вирішив без "адаптації" скотитись до загального рівня
[Re: Vovius] 8 августа 2019 в 08:34
Vovius 08.08.2019 03:38 пишет:

harald67 07.08.2019 17:55 пишет:

так Караваєв непагано в Зорі грав же ж. походу просто прийшовши в ДК відразу вирішив без "адаптації" скотитись до загального рівня

Чим темніша ніч, тим яскравіша зірка.
У Зорі грав непогано на тлі партнерів по команді, та суперників у ЧУ. В ЛЄ на рівні тих команд з якими грала Зоря вже майже нічого не показав. Якщо ДК декларує наміри грати в ЛЧ то і гравців відповідного рівня треба підбирати, ну і вже точно не запрошувати посередніх гравців на позиції, на яких в клубі крім гравця основи є ще й новоспечений Чемпіон світу серед юніорів.

П.С. Базель вдома програв ЛАСК. Виходить, що стежка до групи ЛЧ стає все простіша, от тільки самі собі проблеми створюємо, не обігруючи дуже посередній Брюгге.
Змінено harald67 (09:03 08/08/2019)
Незнаускас | Супер писатель! **
[Re: harald67] 8 августа 2019 в 16:33
Плохо, что на выезде не забили, если бельгийцы забьют - то уже 3 нужно отыгрывать... А по персоналиям - в ДК еще есть финалист копа америка - Самбрано, но понятное дело - что в основу не попадает никак, даже в ЧУ
[Re: Незнаускас] 8 августа 2019 в 16:48
Незнаускас 08.08.2019 16:33 пишет:

в ДК еще есть финалист копа америка - Самбрано, но понятное дело - что в основу не попадает никак, даже в ЧУ

З одного боку це так, а з іншого: в недолугих Рубіні та ПАОК він також в склад не потрапляв, в Базелі не виблискував. А в ДК є Бурда, Шабанов, Кадар та на підході Попов. Навіщо для цих 4-х претендентів на 2 місця у складі 5-й.
На додачу - Самбрано із командою підготовчий період не проходив, а випускати у важливому матчі в центр оборони гравця, який не награвався у склад - це надавантюра.
Elber | СуперСтар **
[Re: harald67] 8 августа 2019 в 16:49
harald67 08.08.2019 16:48 пишет:

Незнаускас 08.08.2019 16:33 пишет:

в ДК еще есть финалист копа америка - Самбрано, но понятное дело - что в основу не попадает никак, даже в ЧУ

З одного боку це так, а з іншого: в недолугих Рубіні та ПАОК він також в склад не потрапляв, в Базелі не виблискував. А в ДК є Бурда, Шабанов, Кадар та на підході Попов. Навіщо для цих 4-х претендентів на 2 місця у складі 5-й.
На додачу - Самбрано із командою підготовчий період не проходив, а випускати у важливому матчі в центр оборони гравця, який не награвався у склад - це надавантюра.

Я думаю це чистий бізнес Шаблія.
Нагріють грошей, коли його сплавлять от і все
Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, Alexandr, Hrust, moderator, dynamo.kiev.ua 

0 користувачів і 0 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 95656