«Брюгге» (Бельгия) / «Динамо» Киев (Украина) — «Базель» (Швейцария) / ЛАСК (Австрия),
«Краснодар» (Россия) / «Порту» (Португалия) — «Истанбул» (Турция) / «Олимпиакос» (Греция).
«Брюгге» (Бельгия) / «Динамо» Киев (Украина) — «Базель» (Швейцария) / ЛАСК (Австрия),
«Краснодар» (Россия) / «Порту» (Португалия) — «Истанбул» (Турция) / «Олимпиакос» (Греция).
Поки що це усе в теорії. Бо може нас більше цікавитиме жеребкування іншого єврокубку.

Караваєв з Кадаром просто дно...
Як і Бєсєдін з Сидорчуком...
По караваєву згоден, треба назад в Зорю його, щоб місце в команді не займав - користі нуль, лише шкодить на полі. Бєсєдін завжди такий, ні краще ні гірше. Кадар - а які до нього особливо претензії? Ну і Смдорчук - я також вважав, що його час у ДК сплив, але реально учора він був одним із кращих на полі - кілька таких відборів видав і пасів, як ніхто інший. За що його критикувати. Вербічі із Буяльскім набагато гірше виглядали, та й Гармаш нічого не показав. Миколенко щось припинив прогресувати...

По караваєву згоден, треба назад в Зорю його, щоб місце в команді не займав - користі нуль, лише шкодить на полі. Бєсєдін завжди такий, ні краще ні гірше. Кадар - а які до нього особливо претензії? Ну і Смдорчук - я також вважав, що його час у ДК сплив, але реально учора він був одним із кращих на полі - кілька таких відборів видав і пасів, як ніхто інший. За що його критикувати. Вербічі із Буяльскім набагато гірше виглядали, та й Гармаш нічого не показав. Миколенко щось припинив прогресувати...
Кадар чомусь завжди в самий непідходящий момент падає... Палить мені нервові клітини.
Сидорчук ніби бігає старається, але користі в його діяї небагато. Хіба як пожежник.
Гармаш і Буяльський ніякі - показовий момент коли Буяльський маючи нагоду розвернутися і йти вперед якогось біса почав рух до своїх воріт, втратив мяч і нам ледве не забили...
Хоч Бойко пару ра виручив.
З приємного - заміни(так заміни не на 4 опорника на 89 хвилині а вже після першого тайму). Ну особисто я б хотів бачити не Родрігеса(який трохи не вписувався в тактичні дії команди), а Соля.
Хоча заміни показують, що тренер не вгадав зі складом
Жереб для ДК як ніколи вдалий, щоб проходити в ЛЧ, але що там робити з такою грою...
...
Кадар чомусь завжди в самий непідходящий момент падає... Палить мені нервові клітини.
Сидорчук ніби бігає старається, але користі в його діяї небагато. Хіба як пожежник.
Гармаш і Буяльський ніякі - показовий момент коли Буяльський маючи нагоду розвернутися і йти вперед якогось біса почав рух до своїх воріт, втратив мяч і нам ледве не забили...
Хоч Бойко пару ра виручив.
З приємного - заміни(так заміни не на 4 опорника на 89 хвилині а вже після першого тайму). Ну особисто я б хотів бачити не Родрігеса(який трохи не вписувався в тактичні дії команди), а Соля.
Хоча заміни показують, що тренер не вгадав зі складом
Жереб для ДК як ніколи вдалий, щоб проходити в ЛЧ, але що там робити з такою грою...
Кадар сивини додав тим, у кого волосся ще залишилося, але реально нічого не напортачив. Коли було треба гасити пожежі - впорався.
Щодо невгаданого складу - у мене таке враження, що Хац так "підготував" команду, що у нього ні караваєв, ні пена, ні вербіч, ні циганков, ні соль не тягнуть 2 тайми от і тасує він склад, як може. Фактично з 15-20 хвилин першого тайму команда сіла.
Родрігес мені відверто не сподобався - якесь бажання грати на "чистих м'ячах" і дрібна суєта. Хоча може ще адаптується до нового стилю.
З іншого боку Брюгге мені взагалі здалося ніяким. Хвалений Ванакен взагалі нічого не показав. Дрібні крайки крім метушні також нічого. Захист дирявий. Треба проходити.
А з приводу - що робити у групі ЛЧ у разі виходу - он минулого року Цревна звезда Ліверпуль у групі обіграла.
ну счет не такой уж печальный
А чого всіх собак вішати на Караваєва, да привіз пенальті, але він був не гірше інших в першому таймі,
Команда играет одним составом уже два года, а выглядит как буд-то вчера собрались первый раз. Командной игры, тактики, нет, от слова вообще, играют сбитые летчики типа Сидорчука, Гармаша, Буяльского, Кадара, Вербич прошел "адаптацию" и слился в общий уровень у.г. Кто виноват-президент и тренер, два сапога кеды.при тому що ті гравці що уходять в оренду чи продаються там відразу починають непагано зажигати. вони і справді все давно залюбілі, особливо Суркіс
Как же они оба залюбили![]()
так Караваєв непагано в Зорі грав же ж. походу просто прийшовши в ДК відразу вирішив без "адаптації" скотитись до загального рівняА чого всіх собак вішати на Караваєва, да привіз пенальті, але він був не гірше інших в першому таймі,
А ще не вцілив у ворота у убойному моменті. Загалом не зробив нічого корисного. Лише обрізки та перетримка м'яча. От і виникає питання, а навіщо він потрібен в ДК взагалі? Скільки можна набирати таких сіромах на всяк випадок (там десь ще подібний Андрієвський тусується, до цього Морозюк був). Є ж, наприклад молодий чемпіон світу Цитайшвілі. Навряд чи він спромігся б зіграти гірше, за учорашнього караваєва.
так Караваєв непагано в Зорі грав же ж. походу просто прийшовши в ДК відразу вирішив без "адаптації" скотитись до загального рівняА чого всіх собак вішати на Караваєва, да привіз пенальті, але він був не гірше інших в першому таймі,
А ще не вцілив у ворота у убойному моменті. Загалом не зробив нічого корисного. Лише обрізки та перетримка м'яча. От і виникає питання, а навіщо він потрібен в ДК взагалі? Скільки можна набирати таких сіромах на всяк випадок (там десь ще подібний Андрієвський тусується, до цього Морозюк був). Є ж, наприклад молодий чемпіон світу Цитайшвілі. Навряд чи він спромігся б зіграти гірше, за учорашнього караваєва.
в ДК еще есть финалист копа америка - Самбрано, но понятное дело - что в основу не попадает никак, даже в ЧУ![]()
в ДК еще есть финалист копа америка - Самбрано, но понятное дело - что в основу не попадает никак, даже в ЧУ![]()
З одного боку це так, а з іншого: в недолугих Рубіні та ПАОК він також в склад не потрапляв, в Базелі не виблискував. А в ДК є Бурда, Шабанов, Кадар та на підході Попов. Навіщо для цих 4-х претендентів на 2 місця у складі 5-й.
На додачу - Самбрано із командою підготовчий період не проходив, а випускати у важливому матчі в центр оборони гравця, який не награвався у склад - це надавантюра.
AlMat, Alexandr, Hrust, moderator, dynamo.kiev.ua
0 користувачів і 0 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.
Переглядів теми: 95656