Можно или лучше не надо? Речь о стальной. Проблема в том, что надо ее вписать между стенками в 145 см. Т.е. или резать 150, или "мучиться" в ванне 140. Поделитесь, плз, кто сталкивался - можно ли это сделать нормально, чтобы ванна в итоге не деформировалась под нагрузкой?
Можно или лучше не надо? Речь о стальной. Проблема в том, что надо ее вписать между стенками в 145 см. Т.е. или резать 150, или "мучиться" в ванне 140. Поделитесь, плз, кто сталкивался - можно ли это сделать нормально, чтобы ванна в итоге не деформировалась под нагрузкой?
Я врезал в стены,например...правда чугуниевую.![]()
У меня 145 - уже максимальный размер с учетом уменьшения толщины стен, дальше с одной стороны мой коридор, с другой соседи.
У меня 145 - уже максимальный размер с учетом уменьшения толщины стен, дальше с одной стороны мой коридор, с другой соседи.
Може кутня влізе, вони як раз бувають 145 на 145Така не влізе, хіба що 145х90. Але поки що таких не бачив, після 140 відразу 150. Може є під заказ, але буде дорого, не хочу.
К соседям однозначно!
Там потолще стена!
Може кутня влізе, вони як раз бувають 145 на 145Така не влізе, хіба що 145х90. Але поки що таких не бачив, після 140 відразу 150. Може є під заказ, але буде дорого, не хочу.
По суті питання....
Ви збираєтесь приймати саме "ванну" ?
В розмірах 140-150 це , як на мене -мазохізм.
А для прийняття душу і 110 досить...імхо.
По суті питання....
Ви збираєтесь приймати саме "ванну" ?
В розмірах 140-150 це , як на мене -мазохізм.
А для прийняття душу і 110 досить...імхо.
Саме ванну приймати - досить рідко.
Але хочу дещо перепланувати, щоб пральна машина стала у ванній кімнаті, бо на кухні дуже заважає.
Кабіну дружина категорично не сприймає. Тому поки така концепція - невелика вана (звичайна чи кутова) + умивальник теж потрібен. А заради вани 150 доведеться стінку переносити у коридор на 5 см, тому й думаю, що простіше відпиляти ці 5 см від вани
Немає сенсу 110-130. Там зараз між стінами 140, 145 то вже танці з бубном, а переносити перегородку зовсім армагедець. Ту ж саму шторку 140 см між стінами втикнув - та й усе.
140 це без проблем. Але як обрізати 150?![]()