Посоветуйте пожалуйста море отечественного разлива почище.
Куда податься чтоб не цвело, без комаров.
Можно подумать у нас столько вариантов, что глаза разбегаются от выбора.
Нет у нас моря нормального.
Можно подумать у нас столько вариантов, что глаза разбегаются от выбора.
Не соглашусь.
Комары и отечественный сервис в наличии, но море "Агонь" Здесь.
Посоветуйте пожалуйста море отечественного разлива почище.
піддався я вашим порадам та вирішив гайнути туди, і пожалкував, як тільки зїзжаеш з траси Одеса-Рені дороги різко закінчуються і починаються напрямиМожно подумать у нас столько вариантов, что глаза разбегаются от выбора.
Не соглашусь.
Комары и отечественный сервис в наличии, но море "Агонь" Здесь.
Щоб камради зайвий раз не відкривали посилання - там Расєйка, що у Татарбунарському районі Окрім комарів, інфраструктури "частного сєктора" там ще є дорого останніх 30 км. Вірніше, її нема. А так да, море там чудове.
але весело така кіптява за машиною піднімається
про чудове море, щось я його там не помітив...після обіду в морі збирається якась специфічна коричнева субстанція, з відповідним запахом, і не забувайте про Ме (медузи) а вони там великі та добре жалять
.
Вчера вернулась с Шацких озер (Свитязь)Поддержу. Там таки лучше
)) лучше, чем наше море.
Посоветуйте пожалуйста море отечественного разлива почище.Вам с Проживанием? За Одессой закрытый котежный городок Совиньон подойдёт?
Згоден, але тільки не Світязь, бо це трешак повний, там є ще озера де набагато краще. Хоча комусь і Затока подобаєтьсяВчера вернулась с Шацких озер (Свитязь)Поддержу. Там таки лучше
)) лучше, чем наше море.
, тоді, так, можна і Світязь
Згоден, але тільки не Світязь, бо це трешак повний, там є ще озера де набагато краще. Хоча комусь і Затока подобаєтьсяВчера вернулась с Шацких озер (Свитязь)Поддержу. Там таки лучше
)) лучше, чем наше море., тоді, так, можна і Світязь
![]()
Интриган?
Давайте уже названия или координаты?
Ав начале сентября там не будет бодрящей погоды и температуры воды?
С проживанием конечно. Подойдёт или нет не знаю, поскольку впервые о нем слышу, если там не расценки Хорватии или Испании , то напишите больше информации. Пока что мы выяснили что Расейка по отзывам очевидца не феншуй. И два человека рекомендуют Свитязь, неожиданно но вариант.По Свитязю не скажу. Небыл. По морю все в личке

У кількості бухого наріду, кріветки, пахлава мєдовая і от це всеЗгоден, але тільки не Світязь, бо це трешак повний, там є ще озера де набагато краще. Хоча комусь і Затока подобається...
Поддержу. Там таки лучше, тоді, так, можна і Світязь
![]()
я на інших не була. В чому трешак?
Шацькі озера одним Свитязем не обмежуються, просто це саме попсове і саме загаджене місце, хоча і з найбільш розвитою інфрастуктурою. Мені о. Піщане до вподоби
Посоветуйте пожалуйста море отечественного разлива почище.Вам с Проживанием? За Одессой закрытый котежный городок Совиньон подойдёт?