Посему набрался наглости открыть новую ветку. К тому же, частичную предоплату за апартаменты в Тучепи на 30.08-10.09 уже отправил
Насколько я понял из ветки Хорватия 2019 топикстартер сложил полномочия:)
Посему набрался наглости открыть новую ветку. К тому же, частичную предоплату за апартаменты в Тучепи на 30.08-10.09 уже отправил![]()

о, я думал я самый ранний, когда в декабре бронирую
по итогам лета 2019 я понял, что без Хорватии никуда

Питання до досвідчених хорватофанів, що варто подивитися в Хорватії, зокрема в районі Спліта?
Бо сидіти цілими днями на морі набридає.
В парку Крка і на Плітвіцьких озерах вже побували. Загреб вздовж і впоперек обходили.

Посему набрался наглости открыть новую ветку. К тому же, частичную предоплату за апартаменты в Тучепи на 30.08-10.09 уже отправил![]()
А ты же был по Греции гуру?
Таварищи!!!
Шо за такие неинформативные посты с фоточками??!!!)))
Давайте локации/стоимости ранней брони! Плз
Після двох років Болгарії теж прийняли рішення, що треба рухатися далі. Хочемо в Хорватію. Поки для себе більш-менш твердо вирішив лише що туди поїду автобанами, а по дорозі назад хотілось би захопити Плітвіцькі озера і ще можливо щось. Куди краще рванути з дитиною? В яку пору краще червень чи вересень? Хочеться гарної природи як на фотках і чистенької водички.:) Може хтось зупинявся в не дуже дорогих апартаментах то кидайте посилання в тему. Буду вдячний, беру участь в темі))
Таварищи!!!
Пожалуйста. Прямо из двора подземный переход на променад вдоль пляжа
Таварищи!!!
Пожалуйста. Прямо из двора подземный переход на променад вдоль пляжа
эта...
а денех скока если не секрет?
Бо на сайте сплошь пробелы по ценам
Після двох років Болгарії теж прийняли рішення, що треба рухатися далі. Хочемо в Хорватію. Поки для себе більш-менш твердо вирішив лише що туди поїду автобанами, а по дорозі назад хотілось би захопити Плітвіцькі озера і ще можливо щось. Куди краще рванути з дитиною? В яку пору краще червень чи вересень? Хочеться гарної природи як на фотках і чистенької водички.:) Може хтось зупинявся в не дуже дорогих апартаментах то кидайте посилання в тему. Буду вдячний, беру участь в темі))
Ну от вище наводили приклад апартаментів за 50 євро/доба. Так було б нормально, сильно дорожче не хотілось би. По містах найбільша проблема. Якщо я правильно розумію то гарна природа і дрібна галька на пляжах це Макарська і все що південніше?