Ясен перець стояли колодки Дафмі і майстер-гарантійник вмовив мене поміняти їх на ДББ, пообіцявши що вони диск не гнутимуть.
Гарантійна заміна пройшла в три етапи:
1. приїхав, розповів. похитали головою, сказали що не смертельно. переконав що робити треба. приїжджайте через тиждень, ми замовимо ТД.
2. приїхав через тиждень, похитали головою, сказали що на жаль зараз гарантійника немає, але ми без проблем можемо поміняти за ваші кровні. хочете гарантію приїжджайте через тиждень.
2. приїхав ще через тиждень. похитали головою, сказали що на жаль зараз дисків немає, хотіли ще щось вішати. нема проблем, кажу. напишіть мені офіційний лист що ви не змогли поміняти мені диски по гарантії на протязі двох тижнів у зв"язку з .... далі просто пісня - заїжджайте на підйомник, все буде ок

Майстри ще там трохи погавкалися між собою - адже їм не в кайф робити по гарантії, але все-ж таки знайти крайнього вдалося і в мене тепер нові диски і колодки.
Взагалі-то мабуть дешевше самому те все купити і поставити (адже час теж гроші, причому немалі) але хто ж крім нас навчить Запорр нормальні машинки робити?