Так, я досить обережний при покупках в інтернеті, але й мене піймали, а саме:
Придбав у цією людини через olx доставку T2 тюнер U2C Uclan T2 HD SE, ніби то новий, та з гарантією.
Представляється Анатолієм, зареєстрований з 2009 року, продає по olx доставці, ніби має магазин, що могло б піти не так? Але хочу застерегти інших від такої ж позитивної думки про цю людину:
На ОЛХ: Анатолий з номером телефону 093 462 74 40
На Новій пошті: Скибицкий Станислав Васильевич з таким же номером
OLX Defender, який я поставив, почитавши відгук, каже: "Мошенник" і що він має такі номери телефонів: (093) 462-74-40, (095) 911-33-83, (063) 322-12-34, (095) 322-12-34, (096) 283-31-23, (096) 322-12-34, 79113383096.
Вислав замість замовленого тюнера, зовсім інший Lorton T2-19 mini. Здавалося б, в чому проблема? І той дешевий, простенький, і той. Але на U2C Uclan T2 HD SE є купа прошивок, його підримує розробник та інтузіасти навіть зараз, є прошивки за кінець 2019 року, а Lorton звичайне "гімнеце", яке випустили і забули про нього, навіть сам виробник не знає в чому різниця між його моделями... Справедливо сказати, що висланий тюнер робочий і, навіть, новий на вигляд, на відміну від інших покупців, яким так як мені не пощастило...
На пропозицію замінити на вказаний при продажу, за умови оплати ним за повернення до нього і за відправку мені того що потрібно, він відмовив і запропонував повернути кошти лише за товар. Чому за його помилку повинен платити я - не відповів. Та і не помилка це, скоріше за все, оскільки почитав про нього відгуки і зрозумів, що це для нього нормальна практика.
Цікаво, що інші продавці також буває помиляються, але до цих пір свої помилки завжди виправляли за свій рахунок, що, в принципі, і призвело до втрати мною пильності (
Товар що я купив на скріншоті з ОЛХ:

І за доставку не платили б і на продавця наговорюєте, на мою думку, зайве. При бажанні швидше вирішити питання - телефонуйте, номер то явно робочий, а то відповіді в інтернеті можна і не дочекатись... Можливо справді помилились при відправці, в чому там шахрайство то?