У вересні виявив, що показання лічильника ГВ "трішки не ті", які я вносив в серпні, в результаті вони перевищують значення, які я на даний момент хочу занести, перевищення було незначним, з цього я не сильно засмутився і подумав, що ймовірно помилився при занесенні, та вніс ті ж самі показники що світилися у кабінеті, з надією, що в жовтні все стане на свої місця, але в жовтні я знову побачив, що "внесені" свідчення знову відрізняються від тих, які я вносив і я знову не можу внести реальні показання, тому що вони сильно менше тих, які вказані в кабінеті ЦКС.
Дзвонив до ЦКС, почув "ми нічого самі не вносимо", та рекомендацію знов внести "ті ж самі показники", вніс, але у листопаді картина повторилася 1х1, знов звонк у ЦКС, визов майстра для зняття контрольних показників, черга у сервісцентрі, коригування показників лічільника згідно до акту. Окрім цього в мене ще є давнішня істория яка деж потребує коригуваннь, тому 3го січня знов був у сервісцентрі та... "ну тай що, що ви зробіили коригування показників? Щоб зробити перерахунок треба окрему заяву"... ОК, написали заяву на перерахунок, результати якого очікувати 2-3 місяці.
27го грудня знов вносив показникі та... "Ніколи такого не було, та ось знов" (с) історія повторюється 1х1, зараз прийшов рахунок зовсім не на ті показники, що я заносив. Я вносив 20.5341, а у кабінеті світиться 30.43, знов дзвоню до ЦКС, знов "ми нічого самі не вносимо", а мені зараз що робити? Знов викликати майстра на зняття контрольних показників, знов черги та заяви? Я не розумію що це, недбалість, помилка у ПО, чи шахрайство? Та знов таки не знаю що робити надалі, в мене немає жодного бажання кожен місяц коригувати, та перераховувати, бачу вихід - заяву до суду, але часу в мене обмаль, які ще є шляхи вирішення?
На усі внесені показники є єлектронні листи-квітанції з тими показниками, які я вносив, ці електронні листи відсилає ЦКС при внесенні показників, вони будуть даказамиу суді? Я не можу їх змінити, бо воні знаходяться на поштовому сервері, до якого вмене немає доступу.

Все кроме водоканала.
в форму обратной связи я им написал, платить не собираюсь 11 кубов - у меня столько за год не получается, счетчики они сами должны поверять. Так мало того, что не поверяют, еще и нагибают. Как задолббал этот совок!