http://youtu.be/BBIfQAmWFA0
Змінено VovkZ (23:22 05/02/2020)

В мене не виникло до присадки довіриЯ в дієвості Лікві-Молі пересвідчився на власному досвіді. Якось писав про нього.
На іноземних сайтах інфи - 0.0
Виглядає на фуфломіцин прорекламований одним единим блогером на весь Інтернет.
Ну Лікві-Молі досить часто фуфломіцин у своїх присадках барижить.![]()

Мужик нереально скучний. Жодне відео не зміг додивитисьприсадку для дизеля на американському Амазоні, де дизель практично не використовується?
І не довіряю нашим дєлкам і присадкам
Замовляю на Амазоні присадку до дизеля
кому цікаво
Мужик нереально скучний. Жодне відео не зміг додивитись
кому цікаво
Мужик нереально скучний. Жодне відео не зміг додивитись
кому цікаво
- мужик - з юмором, мені подобається. А його тестова установка - відповідає реальному стандарту тестування дизпалива (одному з них). Присадка, якою він реально пропонує користуватися - якраз, не наша, а та, що додається промислово.
Це приклад луцькому зануді, як потрібно робити відоси
- мужик - з юмором, мені подобається. А його тестова установка - відповідає реальному стандарту тестування дизпалива (одному з них). Присадка, якою він реально пропонує користуватися - якраз, не наша, а та, що додається промислово.
+1 он толково подошел к исследованию, и проб у него немерянно
А то что америкошка показывает шоу- это как раз и фуфломицин.
Короче Луцкий блогер толковый и образованный человек. На фоне всех остальных проплаченных тут без какой то рекламы. Все по фактам тестирования.
В керосину ж дуже погані змащувальні властивості?! Він є практичним еталоном погано змащувальної рідини. Тому тут ваша теорія дає явний збій. Може вам послухати теорію (яку цей блогер, як раз, пояснює)?У керосина не дуже погані, а трошкі гірший за чистий, без сірки дизель)