Прошу поради, шукаю авто до 9000$, сім'я (дитина в автокріслі), щоденні короткі поїздки робота (траса, не далеко від міста). Вже більше 10 років єдине авто Славута
після неї, по комфорту, будь-що буде кращим - знаю. Не ламається, а якщо і так, то зовсім не дорого, плюс ГБО, але комфорту немає, з народженням дитини почав їздити як мега-дід, бо реально страшно на трасі за безпеку. Та і місця на задньому сидінні зовсім мало. Хочеться не ломуче, , більш просторе, не дороге в обслуговуванні, на довгий термін.
Спочатку дивився до 6000$ (що-небудь з кондиціонером і трохи більше), зрозумів, що нормального нічого не буде, зараз готовий на суму більшу.
Розглядаю:
- Renault Clio Grandtour (універсал) - кузов ок, надійність, вроді, також. Але місця там не багато та і всі авто тільки "звідти". Легко перевірити пробіг (база Рено), але де підвох в авто з малим пробігом звідти?
- Схожа ситуація з Skoda Fabia (універсал), знову мало місця. Але вже є авто офіційні з "підтвердженим пробігом"
- Nissan Note покищо найбільше подобається - купа місця в салоні, якщо потрібен багажник то тоді трохи місця можна вкрасти в пасажирів (диван рухається), по надійності і кузові також все добре. Є авто з малими пробігами від 2010 р.
Ще варіанти розглядав, але пролетів:
Renault Scenic, Megane (супер, але думаю, щоб нормальне було, то треба вже десь від 12$),
Fiat Qubo (подобається, але не можу зрозуміти чому 9$ за свіжі, якщо нові від 13$),
Fiat Punto, Peugeot 208 (все те саме по простору, що Fabia і Clio, або й гірше бо лише хечбеки, універсалів немає),
Citroen C3 Picasso (знаходив з малими пробігами, дуже загорівся, але почитавши їх форум боюсь щодо надійності),
Chevrolet Lacetti універсал (обслуговування дуже ок, але щось навіть не знаю чого - не подобається, хоча за мою суму мав би бути нормальним варіантом).
Ще приглядвся на Dacia Duster, Lodgy але там також все більше 12$
Якщо хтось прочитав оце все
прошу поради, на чому зупинитися, або інші варіанти, щоб шукати далі "вживу", бо не уявляю, яке саме авто підбирати з цього всього
не бот, завжди читав форум в "рід онлі", бо весь час на одному і тому самому авто і особливо не подискотуєш...

- прибор не точный.