а насоветуйте одноклассников Renault Scenic, Toyota Verso и Ford C-max.
нужна недорогая и немаленькая машинка для редкого пользования.
главный упор на дешевизну в обслуживании и надёжность.
спасибо
А туран чем не устраивает?ему 11 лет. и в обслуге недёшев.
А туран чем не устраивает?ему 11 лет. и в обслуге недёшев.

Щоб не створювати нову тему, підніму цю. На дорогах зараз їздить багато компактвенів, думаю вона буде актуальна. Цікавить ваша думка на рахунок Scenic 3 і 3008. 2012-2015років. Дехто скаже, що вони не конкуренти і що 3008 ніби кросовер, але я не погоджуюсь. 15см кліренсу не робить його кросовером, а за розмірами кузова і внутрішньою компановкою він якраз прямий конкурент Сценіку, а якщо точніше Scenic Xmod.
Чомусь на форумі не знайшов порівняння цих двох популярних французьких компактвенів.
Розглядаю Сценік 3 (або xmod) 1.5 або 1.6dci на ручці і 3008 1.6hdi на ручці. Також розглядаю C-max і Touran.
Але більше навіть цікавить те, в чому ці машини одинакові, а в чому різні? Наприклад, практичність в салоні, комфорт підвіски, ціна обслуговування, і головне якість і надійність основних вузлів машини і в цілому.
Щоб не створювати нову тему, підніму цю. На дорогах зараз їздить багато компактвенів, думаю вона буде актуальна. Цікавить ваша думка на рахунок Scenic 3 і 3008. 2012-2015років. Дехто скаже, що вони не конкуренти і що 3008 ніби кросовер, але я не погоджуюсь. 15см кліренсу не робить його кросовером, а за розмірами кузова і внутрішньою компановкою він якраз прямий конкурент Сценіку, а якщо точніше Scenic Xmod.
Чомусь на форумі не знайшов порівняння цих двох популярних французьких компактвенів.
Розглядаю Сценік 3 (або xmod) 1.5 або 1.6dci на ручці і 3008 1.6hdi на ручці. Також розглядаю C-max і Touran.
Але більше навіть цікавить те, в чому ці машини одинакові, а в чому різні? Наприклад, практичність в салоні, комфорт підвіски, ціна обслуговування, і головне якість і надійність основних вузлів машини і в цілому.
ІМХО основна проблема 3008 як компактвна- суцільний диван позаду (не 3 окремі крісла) і абсолютно незрозуміла компоновка багажника. В цьому питанні для мене Сценік куди практичніший.
Дякую за відповіді.
Бачу для мене Сценік має більше переваг, окрім кліренсу. Та ще й ціна Сценіка нижча за 3008-й.
Замена передних амортизаторов и задних пружин на такие же , те что официального украинского Сценика, даст клиренс в 165 мм. Бюджет 5000 грн ориентировочно на запчасти.
І чи варто зв'язуватись з C-max гібрид usa (розхід, ремонт)?