Нє. 50 їздити не можна, не дозволяють технічні характеристики більшості авто. Тому будуть їздити як і їздили, просто трохи дорожче. Та й не всі будуть платити.Бляхи хлопают в ладоши и тычут дули во все камеры.
От интересно куда им будут штрафы слать?
Вышлют штраф владельцу бляхи. Он его не оплатит и привет исполнительная-рубеж-штрафстоянка до оплаты штрафа.Нє. 50 їздити не можна, не дозволяють технічні характеристики більшості авто. Тому будуть їздити як і їздили, просто трохи дорожче. Та й не всі будуть платити.Бляхи хлопают в ладоши и тычут дули во все камеры.От интересно куда им будут штрафы слать?
![]()
50?листи щастя підуть з 72+, поки наркомівські не зменшать.
Бляхи хлопают в ладоши и тычут дули во все камеры.
З часу першого травня все. Все не можна їхати більш 50 км\ч. Десятку добавляють. А шо робити тим хто вранці по Теліги 120 км\ч, а їх обганають по ОТ? То я про себе? Шо робить? Відповідь риторична, я знаю.

З часу першого травня все. Все не можна їхати більш 50 км\ч. Десятку добавляють. А шо робити тим хто вранці по Теліги 120 км\ч, а їх обганають по ОТ? То я про себе? Шо робить? Відповідь риторична, я знаю.
Всього навсього скидувати швидкість до камери - їх насправді не так багато і місця відомі вже.Где?
Дякую тобі, добра людина. Моя Джіля відвезла на дачу багато чого. Тобі бажаю не заздрити. Ти і так бидло, не тре підтверджувати. Міхі то не твое, бо мішки. Мабуть ти перше бидло тут на Автоуа.
Загрузи в джиліка пару міхів цементу , піде вниз по Теліги і 150 . Ніхто обганяти уже не буде .![]()
Всього навсього скидувати швидкість до камери - їх насправді не так багато і місця відомі вже.Где?
я вже писав що ти просто бидло.
Загрузи в джиліка пару міхів цементу , піде вниз по Теліги і 150 . Ніхто обганяти уже не буде .![]()
Спс. по моим тропам нет.Де перепрошую такі тропи?![]()
По Окружной на биболонь, правда езжу пару раз в месяц.Спс. по моим тропам нет.Де перепрошую такі тропи?![]()
Хлопче там дві камери!По Окружной на биболонь, правда езжу пару раз в месяц.Спс. по моим тропам нет.Де перепрошую такі тропи?![]()
![]()
Де? на картинке нет?!Хлопче там дві камери!По Окружной на биболонь, правда езжу пару раз в месяц....
Де перепрошую такі тропи?![]()