Строк державної реєстрації продовжується у разі подання документів, які підтверджують відсутність можливості своєчасного її проведення власниками транспортних засобів (хвороба, відрядження або інші поважні причини)
Та на той факт, що він не може розглядати справу на дорозі, бо в мене є заява про продовження строку на підставі ремонту А/М, та не звернув уваги на відповідь Департаменту поліції камраду Stor та всеж таки "вирішив справу" та намалював постанову. "Але є одне але", цій недотепа довго розглядував моє "ламіноване" ВУ, на якому є два номери, один номер штампований типографським засобом, а другий нижче, надрукований вже при заповнені бланку ВУ у ГАЇ, номери шестизначні, у моєму випадку зпівпадають три останні цифри, він перевірив обидва номери, за "типографським" номером числиться ВУ на мене, а за друкованим іньше ВУ зовсім на іншу особу, що це за друкований номер я не знаю, ВУ вже 18 років, та ніколи ніяких питань до нього не було, пошукав в інтернеті фотки чужих ламінованих ВУ - на баготьох ці номери теж не співпадають, тобто надрукований номер - то якісь унутрешній номер ГАЇ. І що робить ця юридично обдарована особа? Вірно - віносить постанову на зовсім іньшу людину, тобто у постанови немає жодних моїх даних, у постанові навіть немає номеру авто.
Якщо б постанова бла винесена на мене - в мене була б можливість її оскаржити - зараз такої можливісті немає, до того ж зовсім не причетна до ціїх подій людина отримає халепу у вигляди штрафу, про якій вона нічого не знає. Штрафу там мізер - 170Грн (звідкі він цю суму придума- теж загадка).
От сиджу і думу думаю, забити, оплатити ці 170Грн, щоб в людини не виникло зайвих проблем, та нехай той лейтенант вдавиться, або ж таки звернутися у поліцію, з вимогою скасування цієї постанови?