Щось не знайшов обговорення на форумі прийняття у першому читанні законопроекту 2695
ТУТ
Невже не цікаво нікому?
Тут же докорінні зміни у відносинах водій - поліцейський.
Щось не знайшов обговорення на форумі прийняття у першому читанні законопроекту 2695
ТУТ
Невже не цікаво нікому?
Уже здесь!
P.S. Чекаю в темі тих, хто "готовий, щоб мене кожен день зупиняли і перевіряли, бо в Європі так", або тих, хто "їздить за кермом 20 років, і жодного разу не розводили. Треба лише показати документи, і проблем не буде"![]()
Уже здесь!Ну давай, рассказывай как эта вся дичь поможет уменьшить смертность в ДТП по причине бухла!![]()
не лише показати документиа пред'явити передати...
не лише показати документиа пред'явити передати...
P.S. Чекаю в темі тих, хто "готовий, щоб мене кожен день зупиняли і перевіряли, бо в Європі так", або тих, хто "їздить за кермом 20 років, і жодного разу не розводили. Треба лише показати документи, і проблем не буде"![]()
Зочем?Уже здесь!Ну давай, рассказывай как эта вся дичь поможет уменьшить смертность в ДТП по причине бухла!![]()
Это ж очевидно! пипол будет бояться нарушать.Щось не знайшов обговорення на форумі прийняття у першому читанні законопроекту 2695
ТУТ
Невже не цікаво нікому?
- може вестись фіксація порушень без попереджувальних знаків і з цивільних автомобілів (привіт ДАІшникам
в кущах з радаром)
- може вестись фіксація порушень без попереджувальних знаків і з цивільних автомобілів (привіт ДАІшникам
в кущах з радаром)
Здесь я не уверен, потому что остается фраза "Інформація про змонтовану/розміщену автоматичну фототехніку і відеотехніку повинна бути розміщена на видному місці."
Ну що ж, під виглядом посилення відповідальності для п'яних за кермом, протягнули справжній букет змін. Пропонують наступне:
- безпідставні зупинки (в рамках начебто профілактичних заходів)
- документи тепер потрібно передавати в руки (або показувати в Дії)
- огляд на стан сп'яніння може проводитись без свідків (але начебто з відеофіксацією)
- при зупинці тримати руки на кермі, на вимогу заглушити автомобіль та вийти з нього
- на вимогу дати можливість оглянути багажник, салон і номери двигуна
- по 130 статті тепер може бути адмін.арешт
в кущах з радаром)
І найголовніше - про підвищення штрафів по 130 статті не йдеться. Змінились лише деякі процедури, наприклад, строк розгляду справи по 130 збільшили до 1 року.
Ну що, готуємось до того, що проїзд по всім дорогам України стане по суті платним?
Домовленості патрулів з наркологами знову цвітуть буйним цвітом.
Мене навпаки напрягае що дуже мало зупиняють (за 5 років і 100т км раз це якось замало - при активній їзді)
Ну і навіть якщо копам захочется заробити - то будем честними нащо їм розводити когось на леві порушення (якщо у вас все гуд і не порушуете)